Minis_88 Bebeğin göbek bağına herhangi bişey sürülmesi gerekiyor mu kızlar hametan yazmış doktor bana mı bebeğe mi bilemedim
Ahsennurrrr Minis_88 doktor ilk çocuğuma vermedi dustu sadece biz bagliyorduk zarar görüp canı acimasin diye
Btl2612 Minis_88 Canım göbek bağına hiç bisey sürme ve oynama hematan da pişik falan olursa diye veriyorlar
ruyam51 Minis_88 bn normal doğum yapmıştm bende almıştm bebeğe sürülmuyor die biliyorum ilk dogumumda kendi dikiş yerime sürmüştüm hemn iylessin die
neslihann87 Minis_88 doğum yaptığım ve ertesi gün kapalıydı benim sonraki gün açtım pamuklu bi bez koydum doktorlarda pek kalmasından yana deil ama
Ahsennurrrr Minis_88 yenidoğan bezlerinde göbek oyuntulu olanı vardı yani göbek kısmı oyuntulu degmiyordu göbek bağı için sargılar var netten bakabilirsin tatlım onla sariyordjm dışarda bir parcask olduğu için güzel oluyor düsene kadar
yumukeller Minis_88 bende yeni doğum yaptım..hametani pişik için yazdı doktorum çokta etkili. Göbeğe bişey sürmeyin banyodan sonra güzelce kurutun sadece.