Bugün gitmis olduğum hastaneye randevum vardi.
Mağlum çok sık tuvalete gidiyoruz evden cikmadan tuvalete gideyim dedim girdim ciktim çantamı alip evden çıkacağım bi sızıntı hissettim günlük pedim vardi durmadım hastaneye geldim sira numarasi aldiktan sonra pedi kontrol ettim ıslaktı ic camasirim nemliydi yürürken de hissediyordum ıslaklığı muaynemi oldum doktoruma bildirdim yani sira birazda kasık agrim vardi onuda söyledim nst ye bağladı doktorum sancim cıktı raporlarımı gösterdim sancin cikmis dedi doktor beni acile yönlendirdi acile indim suyummu gelmis kontrol etmek icin çatala çıktım vajinama bisey soktu çığlık attim böyle bir acı yok sizi korkutmak istemem ama bi anda öyle bir aci hissettimki Allahtan kisa sürdü çıkardı sonra acilmaya bakmak icin sanirim parmagini soktu tekrar canım cok yanmisti kendini kasma dedi rahat biraktim oda kısa sürdü anlık acıydı. Doktor su sızıntın yok eminmisin diye sordu bende bilmiyorum akıntıda olabilir ben sadece bildirmek istedim dedim tekrar nst ye baglandım yine sancilarim cıkmış acildeki doktor su sizintin yok ama emin olamıyoruz bunun bir testi var bu hastanede olmadigi icin yapamıyoruz dediler tekrar su kanama vs bisey hissedersen gel sancin artarsa gel dedi suan evdeyim sizce dogumum yakın mı ? Nst de çıkan sancilar yalanci olabilir mi ? 37 haftalik oluyorum yarın kafam karışık aklimda bir sürü soru bi yandan doğurmak kavusmak istiyorum bi yandan beklemek bu arada bebegim 3000 kg