aezgi Ürünleri internettenmi aldınız trentyol vs gibi sitelerdenmi güvenilirmi acaba yoksa eczanedenmi trentyolda baya indirim oluyor cünkü eczane fiyatlarını bilemiyorum ama daha almadım bilgisi olan yazabilirmi
gokella aezgi Trendyoldan şampuan,vucut losyonu,yağ,pişik kremi olan çantalı seti 270 tl ye aldım. ama ondan daha düşük fiyata görmedim 2-3 ay ındırıme girmesini bekledim nerdeyse 😅
chaos aezgi baya indirim kovaladım ama, sitenin güvenirliğinden emin olmamıştım bende burda sormuştum alışveriş yapanlar yazmıştı onlara güvenerek aldım hiç sorun yaşamadım
aezgi gokella evet bende gördümde kafam karıstı esim böyle seyler eczaneden alınır diyor bilemedim yoksa set olarak baya uygun
Albiina05 aezgi trendyolda satıcı çok önemli canım. Yorumlara bakmadan alma. Ben sürekli kullanıyorum uygulamayı. Ben de çok inceledim ürünleri bi satıcının ürün bilgilerinde son kullanma tarihi 2022 gösteriyor mesela ben ondan almayı düşünüyorum.
gokella aezgi benimde aldıklarımın son kullanma tarihi 2022 en son geldıklerınde kontrol edip onayladım siparişimi. Eczaneden alırsanız bu tarz ürünleri cok fazla para odersiniz ama sizin bileceğiniz şey tabiki🌸
elisas-mom Ben Trendyol dan aldım tüm mustela ürünlerini. Kizlar aynı zamanda İnstagram da mustela sayfasında çekiliş var bence şansınızı deneyiniz ben beklemiyordum ama bugün ki çekiliş de bana çıktı ay sonuna kadar hergun 3 kişiye veriyorlar denemekte fayda var🥰💙