mrsflowers Sağlık ocağı doktoruna gitsem folik asit istesem verir mi arkadaşlar test felan mı vermem gerekiyor yada ne yapmam gerekiyor?
Purpura26 mrsflowers Folikasiti doktorun yazmasına gerek yok eşim eczaneden aldı 15 tl. Ama söylesen yazar da tabi
mercimeginanne mrsflowers sağlık ocağında istediğin an yazıyorlar cnm hamile değilsin olmaz falan derse doktorum yazmıştı bitti devam etmemi söyledi falan dersin
Deletedmom5 mrsflowers test yapmadan direk alabiliyorsun sağlık ocağına yada hastaneye gitmene gerek yok solgar helal sertifikalı ben onu kullanıyorum bilgin olsun😊
ymc0355 mrsflowers folidays vermişti bana doktorum ama zaten reçetesiz ilaç devlet karşılamıyor ben de 55 liraya almıştım
Zezeeeyyldrm Purpura26 15 tl olan hangisi bende bugun aldim 59 tl ye bende hamilelik oncesi kullancam da ?
mrsflowers mercimeginanne sağlık ocağına hamilelik kaydı açıyorlar canım hamile olmadığım belli olur ki 🙈
kucuktospam Gebelik düşünüyorsan zaten önceden başlamak daha sağlıklıymış. Testi yaptır folat diye geçiyor. Düşük olmasa da verirler çünkü çok önemsiyorlar bebeğin omurgası sağlıklı olsun diye hamile kaldıktan sonra da kullanıyorsunuz.
morusevenanne Deletedmom5 solgar merak edip baktım da merkezi abd diyor nasıl helal sertifikalı acaba merak ettim?
mercimeginanne mrsflowers hamile kalmaya çalışıyorum doktorum verdi dersen bişey demiyorlar yada gidip eczaneden direk alabilirsin ucuz zaten
Senaaa1 Ben hamilelik öncesinde iki ay kullandım sağlık ocağından yazdırdım ama kimse yazamam demedi bence yazarlar gebelik öncesi çok önemli zaten kullanmak her anne adayı gebelik öncesi kullanması gerekir zaten
Deletedmom5 morusevenanne dışarıdan gelen ürünlerin içerikleri ülkemizde araştırılıyor ve helal yada haram diye damgalanıyor seçip seçmemekte kişinin kendi tercihi içeriğine internetten bkabilirsin temiz ;)
Hopefull Yyrlizz ben de kaç aydır 30 lu alıyordum ama 90 lı daha uyguna geliyor o yüzden onu aldım hamilelik olursa da ilk 3 ay devam ediliyor bakalım😅