Öncelikle hepinize sağlıklı doğumlar dileyerek başlamak isterim 😊
Gecikmelide olsa doğum hikayemi yazmak istedim 6 ekimde doğumum oldu ama bebeğim yoğun bakımda kalınca yazassım gelmemişti ama cok şükür geldi yavrum evine🌸🤗gelelim gebelik sürecime İlk aylar güzel geciyordu hamileliğim hiç kusmadım ta ki şeker yüklemesi yapılana kadar. Gebelik şekeri sonrası herşey yasak oldu zayıflamaya başladım istediğim sevdiğim herşey yasak .. sonra tahlıllerım hep sorunlu cıkıuordu baya cektim yani kızlar doğum olana kadar kısa geceyim buaraları… 30. Haftamda bu durumlardan dolayı ciğer geliştirici yapıldı 37+2 günü bi nişan geldi arkasından durmak bilmeyen su … depend iyiki var once banyoya girdim sonra doktorumu aradım sonrada eşimi aradım. Ve hastanedeyız ve doktor kontorl ediyor 5 cm açıklık var ben şok😱 ne ağrı ne sancı var doktorum zorladı normal ol ol diye sonra kendimi suni sancı alırken buldum 16 da dogumhaneye girdik 16.25 te herşey bitmişti bebeğimi vermediler hemen tabi solunum sıkıntısı olduğu için tam 10 gün kaldık neyseki şükürler olsun bu geçen cumartesi aldık yavrumu evine geldi şükürler olsun🧿💕❤️Kilosu 2650 idi doğduğunda ama en son 1 hafta önce kontrolde 2.800 idi farklı oluyor diyolardı doğruymuş🤦🏻♀️ BuaradaNormal doğum yapamayacak biriydim kaşım bile alındığında gözüm yaşarırdı düşünün. Açıklık varsa devamm edin bence normale 😀 İnşallah hepinize şimdiden hayırlı sağlıklı doğumlar olsun🙋🏻♀️