Mervesbora 16+5 de gittim erkek kesin dedi özel hastane gel haftaya bidaha bakalım dedi 17+6 da gittim Erkek dedi detaylı ulturasyonum 20 haftada devlet hastanesinde yaptırdım ve devlet hastanesi kesinle cinsiyet söylemiyordu bu haftam 21+2 yim rahatsızlığım için devlet hastanesine gittim doktor çok ıyi ilgilendi asla ısrar etmedim cinsiyet hakkında bisi görüyormusunuz dedim baya baktı özel bile bukadar bakmamıştı kız dedi bacak arası boş dedi eminmisiniz dedim evet dedi şimdi ben hangisine inanıcam
Serifeisitmir Mervesbora canım bulunduğun şehirde güvenilir bir doktor vardır mutlaka araştır bir git derim yada özellerde renkli olarak bakıyor bazı hastaneler
EsraKaramuk Mervesbora Canım bende ozele gidiyorum. Doktorum kendinden emin bir şekilde kız dedi detaylı ultrason a girdim erkek denildi. Kendi doktorum hayır kız dedi yine. Klitorisi sisiktir dedi. Sonra farklı bir doktora gittim. Bariz erkek bu dedi. Şuan 33 haftalık erkek annesiyim :) aldığım eşyaları falan değiştirdim çok şükür. Sana tavsiyem netleşene kadar hicbirsey alma. Gerekirse başka bir özel hastaneye de git. Buyuzden hastanemi doktorumu değiştirdim ben :)
Yasemin301 Mervesbora Detaylida kesin derdi ama neden söylemiyorlar ki, tamam az haftalarda soylenmemesi mantikli diyelimde 20.haftada da ne sakincasi olabilir ki bana da ozelde 12.haftada erkege benziyor dedi sonra 2kere devlete gittim 16 ve 18 de yuzde 90 kiz dedi sonra ozelde tekrar kendi doktoruma gittik ilk bas erkek diyene kiz dedi en son noktayi detaylida koyduk ve net sekilde gorduk kiz mis
mine-s Mervesbora biz ikili testte de detaylı ultrasonla radyoloji doktoruna baktırmıştık 13. Haftada ve renkliydi, görür görmez anlışılıyordu erkek olduğu, doktor söylemeden biz söyledik. Renkli baktırdıysan hata şansı yok yani
ae3535 EsraKaramuk bizim de doktorumuz 11+4 te kiz dedi ama cok profesyonel bir doktor. Sizin doktor nasildi ozel mi yanilma ihtimali var mi sizce
Ozlem8989 Bende 13+5 haftalık hamileyim bugün doktor kesin erkek dedi, pipisini gösterdi. Bizde kız bebek istiyorduk, içime bişey düştü acaba bizimkide kız olabilir mi
Nurr24 İçime kuşku düşürdünüz benimde 15. Haftada kız dedi doktor umarım değişmez korkuyorum böyle duyunca
Ozlem8989 Nurr24 bana da bugün 13+6 erkek dedi. Fotoyu yükleyemiyorum pipi göründü güya. Ama klitoris olabiliyormuş o çıkıntı. Bizde 4 gözle kız bekliyorduk ama erkek dedi doktor
Busrairem Mervesbora aynı dert bendede var😞17 haftalıkken doktorum %90 erkek dedi 20.haftasında gittim farklı bir doktor kız dedı🙈28.haftamda tekrar gittik erkek dedi ve şimdi 34 haftalık olduk kıza benziyor dıyorlar. Doğuma 1 ay kaldı🙈
EsraKaramuk ae3535 Benim doktorumda deneyimli bı doktordu. Özel evet. Ama bu tar seyler yaşayınca sogudugum için farklı bir özel hastaneye gidiyorum artik. Bence her doktorun yanılma ihtimali var. Renkli yada detaylı ultrason net oluyor.
Deniz-naz Mervesbora valla banada 12. haftadan beri erkek diyorlar bugün gittim 17+2 yim gene erkek gördüm dedi acaba detaylida değişirmi diye düşünüyorum çünkü iki oğlum var kız istiyorum Allah’tan hayırlısı olsun sağlık en önemlisi ama insan birde çiçek istiyor sizce bu aydan sonra değişirmi
Birsen25 Deniz-naz benimde iki oğlum var gönlüm kız istiyor ama Rabbim sağlıklısını versin inşaAllah 🤲
Ozlem8989 Nurr24 😂😂 normalde doktor pipi yı gösterince net diyordum ama yorumları okuyunca içime kurt düştü