iremsenturk_16 4 haftalık hamileyim sabahları çok aç uyanıyorum Öğünlerimi düzenli yiyorum ama canım hiçbirşey istemiyor sizce bunun sebebi nedir anneler ?
Yasmn05 iremsenturk_16 canm normldr ben 3. Ayıma kadar 6 kiloya yakın verdim suan 5 aylk bi kilo tek almişim die düsnyorm bu kntrolde ögrenirim
TugbaZmn iremsenturk_16 hiç sıkıntı yapma çok normal ben bile şuan 10 haftalığız 4 5 kilo verdim doktorumuz 1 1 buçuk ay daha devam eder mide bulantısı iştahsızlık dedi 😊
Rumeysssa iremsenturk_16 bende ilk zamanlar sabahlari inanilmaz ac uyaniyodum sebebi ne bilmiyorum ama vucut cok fazla calisiyo sanirim o yuzden acikiyoruz. 3. Aydan sonra daha rahat ediliyo ama
iremsenturk_16 TugbaZmn anladım canım bende baya endişelenmiştim senin peki yerleşme ağrıların olmuşmuydu belinde karnında
TugbaZmn iremsenturk_16 fazlasıyla ben kaşık ağrısıyla acile kadar gittim normalmiş Onlar bebeğin yerleştiğini söylediler daha sonra doktoruma söyledim hala kasık ağrılarımın ara ara olduğunu Belirttim oda olur ağrıların normal karışla bebek gelişiyor artık demişti bakalım 2 hafta sonra tarama testimiz var 😊
iremsenturk_16 TugbaZmn inşallah çok güzel sonuçlar alırsın canım normalde problem yok o halde içim rahatladı ben çok kafama takıyorum 😔
TugbaZmn iremsenturk_16 amin inşallah kuzum 🙏😊 hiç takma bende çok takıp stres yapıyordum birşey olacak yada oluyor kesin diye ama korkulacak takılacak gibi değilmiş taaa ki doktorum anlattığında anladım 😊😊 iremsenturk_16