Nmtsefa Kızlar normal doğum bekliyordum ama tabi benim kız kanala girmemiş hala 39+5 günlüğüz 3,600 civarındayız o yüzden yarın sezeryan olucam inşaallah🤲🏻 Sezeryan olan anneler her konuda fikir, bilgi istiyorum😎😘
Ozlemmut Nmtsefa canım öncelikle allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Ben epidural sezaryen oldum belden vurulan iğneden çok korkuyordum ama bana o an sakinleştirici verip iğneyi öyle yapmışlar hiç duymadım iğneyi.. duymayı geçtim iğne vurulduğundan haberim bile yok hatırlamıyorum yani. En güzel yani uyanıksın ve doğduğunu görüyorsun çok güzel bir his. ❤️
turansmom1 Nmtsefa canım gözün aydın, Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah.❤ Epidural mi oldun acaba?
Esra0508 Nmtsefa öncelikle rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ilk doğumum sezeryan hiç yatmadim agrım sizim sancimda hiç olmadi bebişim yanına gelince herşey geciyor
Nmtsefa Ozlemmut Allah razı olsun canım🤲🏻 Bende senin gibi düşünüyorum belden inşallah🤲🏻 Peki iyileşme sürecin nasıl oldu ve hastanede en çok işine yarayan neydi🥰
Ozlemmut Nmtsefa canım ben 1 aya falan toparladım kendimi ilk günler tabiki oturmak kalkmak çok acı veriyordu karnımdan dolayı öksürmekten korkuyordum artık 😭 iki büklüm yürüyordum. Sağolsun eşim çok destek oldu bana. Kimseye ihtiyacım olmadı.
Nmtsefa Ozlemmut ay canım şuan bende öyleyim salı sabah kızıma kavuştum şükürler olsun ki🤲🏻 Evet acılı sızılı oturamıyorum kalkamıyorum yatamıyorum ama herşeye değer❤️ Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin bu duyguyu🤲🏻
Nmtsefa turansmom1 amin inşaallah canım Allah razı olsun🤲🏻 Evet canım epidural oldum yok öyle bel sırt ağrısı falan yani normal ağrı kesici iğneyi belimden yapılmış gibi oldu geçti 🥰
Nmtsefa Esra0508 benim ağrılarım oldu ilk gün ve dün ama şuan için öyle dayanılmıcak bi ağrım yok sadece yatıp kalkmam srun oluyor o kadar☺️