Astadavistabeybi deniiizz evet ya o idrara çıkma işi gece gündüz beni mahvetti her dakika gidiyorum gitmezsem yapacakmışım gibi geliyor ilk aylar böyle değildim
Astadavistabeybi Buyrenk aynen bende de bunlar oluyor geç döllenme olmasa bende 32 haftamda olacaktım ben şimdi 28 +5 deyim daha
birtosbikannesi Astadavistabeybi canim bebek terstir benimde ayni bugün kafasi yukarıda ayagi asagida ayaginin oldugu yer vajinanin üstü doktor öyle dedi
Astadavistabeybi birtosbikannesi aynen resmen vajina üstünde sanki orayı deliyor deşiyor acıyorda çok ama geçiyor hemen
sinber Astadavistabeybi yok annesi çıkmaz hazırlık yapıp yolu öğrenmeye çalışıyordur merak etme ilerlerse veya artarsa 2 haftayı bekleme kontrol için
birtosbikannesi Astadavistabeybi ❤️sizde öyle rabbim hayirla evladünizi kucaginiza alip kokusunu içinize cekmeyi nasip etsin bütün evladini bekleyenler sag saglim kavuşsun insaallah
1453Sm34 Astadavistabeybi 21+4 haftalik hamileyim benim hep asagida tekmeleri hareketleri yukarda hic hissetmedim