Kubravci Memnun musunuz ? Ankarada yasayanlar nerde kaça yaptirdiniz ? Yaptirmayi dusunuyorum bende. Emzirme doneminde yapilabilinir mi sizce ? Iyi guzel yapabilcek bir yer ariyorum pisman olmak istemiyorum. Memnun olmadiginiz yonu oldu mu kil tekniginin ?
Demiralpmoms Kubravci ben yaptırdım hamilelikten önce çok memnun kaldım . Emsal doğan da yaptırdım Adana’da. Birçok yerde şubeleri var zaten temiz ve kaliteli bi yer. Hamilelikte olur mu bilmem ama.
Drn-Brc Kubravci 4 kere yaptırdım ilk yaptırdığımda fazla koyu ve kötü duruyor ama 2 3 güne güzelleşiyor ben istanbulda yaptrdım memnun kalmıştım
Esra_3929 Kubravci emzirme dönemin de yapmıyorlar bnde yaptırmayı düşünüyordum arayıp bilgi aldım emsal dogan şubesinden emzirme döneminde yapmıyoruz dediler
Makikuba Kubravci ben yaptirmadim henuz ama arastirmistim. 1.Defne Aydin 2. Oxana Özcan bi bak istersen
Kubravci Demiralpmoms yok dogumdan sonrasi icin dusunuyorum instagram siteleri var mi bi baksyim resim atma sansiniz var mi cok merak ediyorum
Demiralpmoms Kubravci canım 2 sene önce yaptırdım fiyatı hatrlamıyorum artmıştır. Ama efsane güzel yaptılar şuan bile tamamıyle geçmiş değil ama ilk yapıldığı gibi de değil tabiki❤️ İnstagram da emsal doğan yaz çıkar orda görsel var.
Hevn Canım ben güzellik uzmanıyım bence en iyisi phiprows Kaş yaz çıkar teknikleri hem ürünleri güzel. Hemde pişman olmazsın
lalezar06 Ankara’da Şengül bozkurtta(sengulbozkurtbeauty) 500 e yaptırdım 6 ay önce , çok memnun kaldım . İkinci bir kez de üzerinden geçiyor 20 gün sonra onda da 100 TL iğne parasi verdim . Ama emzirme ile ilgili sıkıntı olur mu onu bilemem.