Atsyifn Kızlar nar almış babam da nar leke yapar bebekte derler bide gebeyken nar yenmez düşük erken doğum fln tetiklermjs doğru mu
senaack Atsyifn hiç anlam veremediğim bi inanışta bu ona kalırsa zeytin de leke yapar diyorlar her gün yiyor onca hamile kadın narda yeniyor ben seviyorum yiyorum Allah’ın izniyle bişey olmaz üstelik faydalı nar
Gulsen4224 senaack canım her anne de olmuyor illa zeytin yedikten sonra leke olacak diye birşey yok ama annemle babaannem duymuş denemek için bacağa yapmış ve benim bacağımda zeytin lekesi var 🙈
Deletedmom382 Atsyifn kesinlikle hurafe bir inanis mutlaka her gun en az bir adet nar tuketin. Plesenta hasarinda yuksek onarim saglayan ve diger bu tarz olusabilcek sorunlarda birebir dogal antibiyotik nar
Deletedmom382 Atsyifn ananas erken dogum icin tehlikeli cunku kan sulandirici ozelligi var. Onun disinda meyvelerde sknti yok.
Mernana Atsyifn canım bende geçen gün yedim içime hiç şüphe katmadan. Ablamda yedi hamileliğinde hatta elinin bulaşığıyla essesini kaşımış yeğenimin ensesinde küçük bir kırmızılık var bilmem ondan bilmem değil dikkatlice ye elini biryerine sürme derim 😁
Deletedmom382 Gulsen4224 deli gibi kilo kilo zeytin yedim zeytin varken elimde bi yerime surmedim heralde ama baya yedim yani😂
Gulsen4224 Deletedmom382 bende öyle cnm zeytini basıl yiyorum ya ama her yiyende olacak diye bir kaide yok 🙈ekmek zeytin favorim bulantılara karşı gelen besin maddem😂😂
Deletedmom382 Atsyifn kan sulandigi icin haftana bakmiyo canim su gibi kan dusuge de sebep olur o yuzden