Minigimm2020 Hx bseyim yoktu neden boylw yaniyo acaba acilma mi var dikişte acaba yasayan varmi harakett ettikce falab agriyo sizliyo dikislerim 1 hafta olacak
Gulsen4224 Minigimm2020 canım agrı sızı normal ama yanma neden oldu bilmiyorum benim dikişler düşüncede sızlamıştı yerleri 🤷🏻♀️
Oezy_01 Minigimm2020 Benim de dikişlerim çoktu popoya kadar ve 40 gün sonrasına kadar anca iyileşti. Doktor bana herhangi bişi de vermedi sürmem için ama geçiyo merak etmeyin ben o süre boyunca pek oturamadım bile.
Gulsen4224 Minigimm2020 10 20 gün arası cnm düşün yer sızlıyordu haliyle düştü o kadar gerginde durdu serbest kaldı ya yeri sızlar
Minigimm2020 Oezy_01 bende batikon kullanmayi unutmusum iyi olduğu dedigin yanaya sizlamaya baskayinca aklima geldi kullanmadığım . Benimde hafife popoma dgoru var daha dogru dzugun oturamiyorum 40 gun iyi dayanmissinz
Gulsen4224 Minigimm2020 tamam cnm inşallah hemen iyileşirsin korkma sıkıntı etme hemencecik iyileşir inşallah 🌺 sızı gayet normal
Oezy_01 Minigimm2020 Öyle yoğun bi ağrı sızı yoktu ama yine rahatsız ediciydi. Kaşıntı oldu sonlara doğru sinir bozucuydu ama geçti şükür.