Haree Dmlky80 kendimi o kadar da şartlamıştım acele etmeyeyim diye, ama bu konuda maalesef dayanmak güç😅
Rabia30-Adem ESMAARAS ben iki defa kürtaj oldum eşimle beraber genetik test yaptırdık bende kan pıhtılaşması çıktı. Ama önce den yapiliyormu bilmiyorum
353 Haree bu testler asla yanılmaz var ama daha çok yeni bi kaç gün sonra tekrarla bence allh gönlüne göre versin insan kaybedince daha çok korkuyo ama endiselenme bence hayırlısı olsun insallh
Mgersn Erken gebelik testi bu sanırım bende bunu yapmıştım adet gününe 5 gün kalaya kadar yapılabiliyor siz ne kadar kala yaptınız bilmiyorum ama yok gibi duruyor kan testi yaptırırsanız daha net olur umarım gebelik vardır herşey istediğiniz gibi olsun inşallah 🙏
mavi0811 Haree ayyy evett orda bir çizgi var gördüm bence bebiş burdaym anne diyo🥰kan verin kesin olsun
Haree Zezeeeyyldrm evet pıhtılaşmaya meyil var ama çok riskli genlerde değil, ama doktor kullanalım dedi gebelik oluşursa
gkcy Haree bende böyle öğrenmiştim varmı yokmu belirsiz bir çizgiydi 🤷♀️ emin olamamıştım sevinememiştim gittim kan verdim daha çook yeni demişti doktor.
Ad73fh Var bende gördüm hayırlı olsun,amma 2düşüyün var bence hemen kan ver doktorunu bilgilendir ne olur ne olmaz tedbir alırsınız en azından canım seni çok iyi anlıyorum inşAllah tutunur bebişin sana♥️