Hurmuz16 Sahika8989 ayyyy öle uzun uzun anlatınca azıcık zormuş gibime geldi 🤣🤣 ama napalım öle de çıkarcaz böylede çıkarcaz bebişleri 🤣
Sahika8989 Hurmuz16 yok yok komple yasadigimi anlattim eh biraz urkutucu ama kolay inan bana benim cnaim cok kiymetli olmasina ragmen iyidi 🤣🤣🤣 valla geldigi gibi cikiyo merak etme ha normal bilmym ama arkadasim dedi kolay suni sanci biraz agri yapiyor
Sahika8989 Hurmuz16 kac yasindasin cnm 🥰 hic birsey olmaz normal olmazsa cok zorlama bebegimm direk sezeryana
Sahika8989 Hurmuz16 bende 24 yasindayim dedim buyuksen egerki zor olur ama bisey olmaz allah buyuktr benimde bacaklarim agriyor bugun kiprdiyomu donuyomu bilmym ama biraz agrim var
Hurmuz16 Sahika8989 benimkide bugün 4 defa falan çok kıpırdadı ben biraz bugün yoruldun eşyalarını yıkadım ütüledim yerleştirdim derken biraz yoruldum sanırım kızımda yoruldu dinleniyor 🤣
Bebekbal Nidaayildiztepeee benm o tarihlerde 3200 dü canım,malesef iri bir bebekti seninki normal olan 👍🏻
Nezosikra Nidaayildiztepeee benimde 34 de 2 kilo 300 gramdi canım banada biraz zayıfmış gibi geliyor sağlıklı olsunlae inslalah da doğunca kilo alsinlar napalim
betulbell Nidaayildiztepeee bizimde bugün kontrolümüz vardı 31+1 de 46 cm 2346 gramdı. Bence bizimki fazla sizin normal