Babyboymom Kızlar son üç aya girdiğimiz bu dönemde bebişlerin kilolarını öğrenen annelerimiz yazabilir mi? Cinsiyetiyle beraber ama 😊
Merversan Babyboymom ben geçen hafta gittim 29+3 te 1.400 gramdi suan 30+2 3 hafta sonra gidicem canim bu arada kızım olucak hala isimsiz bi kiz 😀😀
Minikmucizemmm Babyboymom bizde 27+1 olduk bugün bir oğlum olacak Allah nasip ederse ilk çocuğummm 💙 adı Alparslan olacak kilomuzda 1.130 grm 😘🙏
Gazel Babyboymom 27+4 gittim 1130 gramdı şimdi 29 haftalık olduk tam 30. Hafta tekrar kontrolle gidicem erkek bebek bekliyorum👶🏻🤰🏻💜
Babyboymom Merversan oy annem ben yerim onu 😊 Benimde oğlan olacak bende 27. Haftada gittim 1.200 dedi. Ama kızım daha az kiloluydu demekki kızlar nazik oluyor 😅
Merversan Babyboymom 2 hafta sonra tekrr gidicem bakalim ins kilo alir canim bol bol kaşar yiyorum 😀😁kizlar nazik sanırım bu arada ada ismi gercekten cok guzel bizde mila yada duru dusunmustuk ama hala kesin birsey diyemiyoruz kararsisiz
Sevde123 26+5 günlükken gittim 1.150 gram dedi haftaya perşembe tekrar gidecem p günde tam 28 haftalık olacak Allah nasip ederse 😊 cinsiyetide kız 🤗
Um07 Sevde123 Benim ki de 26+3 haftalık canım kilosu 1.30 gram dedi doktor tontis mı olur acaba doktor normal dedi doğuma kadar 4 kilo olur heralde dedi 🤣
Babyboymom Merversan evet bnm kızımda naifdi kız bambaşka. Oğlanın tekmesi bile sert 😅 Hayırlısı inşallah. Kaşar ve muz kilo aldırıyormul gerçekten
Babyboymom Minikmucizemmm ay bzde Alpaslan düşündük ilk eşim dedesini kaybetti geçen ay soyadı alpaslandı. Ama sonra dedikki acaba siyasi bi isim gibi mi olur falan diye bi vazgeçtik 😊
Babyboymom Edamutlu kıza göre çok iyi maaşallah valla herkesin aynı gidiyor demekki normal durumlardayız 😊💐
Minikmucizemmm Babyboymom canım valla bizim siyasetle alakalı değil eşimle sevgiliyken bile hep söylerdi oğlum olursa Alparslan koyucam diye
Sevde123 Um07 😄😄😄 valla ben kendimden öyle kilolu bi bebek çıkmasını pek beklemiyorum ama smdiki kilosu haftasına göre önde bakalim önümüzdeki süreçte nasıl ilerleyecegiz😊🤗
Um07 Sevde123 Işte benimki de önde yani bende merak ettim kilolu olması iyi mı kötü doktor normal dedi ama ne biliyim. Boyu kaçtı bu arada bebisinizin
Sevde123 Um07 benim 18. Haftaya kadar da hep öndeydi sonra normale döndü smdi tekrar önde ki önümüzde daha 3 ay var Allah korusun geride olmasındansa önde olsunlar en azndan daha sonra cok kilo almazsa haftasıyla uyumlu olur😊 35 cm demişti doktorum