Hducjsks MystryYYy anladjm canim bugun doktordan geliyorum gun aşırı dedi dun olduysa bugun yapmamaliyiz
ipek-smr Eğer gebe kalmak için soruyorsanız 2 günde bir ilişki en sağlıklısı oluyor çümkü sperm kendini yeniliyor bi sperm 48 saat canlılığını koruyor 2 günde bir ilişki olmadı daha sağlıklı sperm olması demek oluyor
HilalG Hducjsks Bende kullanmıştım iki gün arka arkaya bile olduğu oldu iyi değerlendirin günleri Rabbim hayırlı haberler duyursun🤲
bilaloguzunannesi Hducjsks sabaha karşı ilişkide hamile kaldım gün aşırı ilişki ben bu şekil sanıyordum ama şimdi burda öğrendim 😂😄Rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı gebelik nasip etsin insAllah
HilalG Hducjsks Benim hiç akıntım olmazdı kuzum çok nadir hamile kalınca olmuştu sadece kişiye göre değişir tabi
Tugceasl Hducjsks ben bir gün sabah bir gün akşam yapıyordum sabahları olan sprem daha kaliteliymiş çünkü dinledikleri için
Hducjsks melekkizim_00 hic uzulme canim bende uzuldum kalbini ferah tut Allaha dua et hic bişeyin sonu değil
melekkizim_00 Hducjsks dün baya etkilenmiştim ama şu an iyiyim en azindan yeni bir ay yeni umutlar. Bakalım allahtan hayirlisi🤲