Cansualiasaf Cansucasalin bende burda bekliyim 28+1 ama daha hiç bişey yapmadım siz kaç haftalıksınız🌸
Smgyy Cansucasalin 30 haftada hazırladım küçük bavula hazırladım ağzı açık aklıma bişey gelirse koyuyorum
Elifymn Cansucasalin 34+3teyiz şuan herşeyimiz tamamdı daha fazla ağırlaşmayın ütü falan zor olur deyip 30. haftada falan hazırladım çantamı ☺️
Zeynep_cekim Essaismail Cansucasalin 32 . Hafta da kıyafetlerini yıkıyacağım , 35 36 . Hafta gibidir ben oğluşumun hem benim çantamı hazırlayacağım ❣️
Cansucasalin Smgyy ben de şimdiden hazırlarsam kırışır yada Kokar diye korkuyorum açıkçası 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Cansucasalin Elifymn ben ütüsünü yıkamasını yaptim🥰 geriye bir hastane çantamız kaldı onu sa hazırlamak çok zor değil sanırsam 🐣🙏🏻
Dilanilngi Cansucasalin 32’nci haftadayız hazırlamadım henüz kıyafetlerini dolabına yerleştirdim bi süre daha bekliyorum,malum 40’a kadar yolu var bu işin 🙈
Seyda83 Cansucasalin BU SABAH HAZIRLADIM BENDE 35+0 OLDUM BUGÜN İTİBARİ İLE.AMA Bİ SORUNUM YOK DİE ALLAHA EMANET BEKLEDİM AMA HER ZAMAN ERKEN HAZIRLAMAKDA FAYDA VAR
Eemmyy Cansucasalin 32 haftalık olduk yıkadım ama ütülemedim henüz🙈 Ütüleyebilirsem çantayı da hazırlıcam inşallah 🥰
Cansucasalin Eemmyy askımmm seni de büyüttük ya daha dün cinsiyet partisi yapıyorduk 💕💕maşallah sağlıkla gelsinler ben yıkadım yıkadığım an ütü yaptım onlar hazır geriye hastane çantası kaldı onu da halledecegım inşAllah😘
Tkmkleyla Eemmyy hastane çantasında neler oluyor kızlar ne kattınız şuan 19 haftanın içindeyim bende🤰🤗🥰