Elifdilara ayazefeveannesiii bisey olmaz insallah canım.is isten gecmis artik.benim dayımın tam ensesinde kocaman kırmızılık var.cigerden oldugunu söylüyorlar.ama gerceklik payi var mi bilmiyorum.ete dokunma cilege dokunma ne yiyecez biz Allah aşkına🙂
ayazefeveannesiii Rasev ciger dograndiginda bi nereye dokunursan vucudunun bebeginde orasinda cigere benzer birseyler oluyormus soylemi dolaniyorya ortalikta hanimefendi ondan sordumm siz ilk kez mi duyuyorsunuz?🤔
Rasev ayazefeveannesiii duymusdum ciğer doğradikdan sora vucudunuza dokunursaniz bebek vucudunda lekeler oluyomus ama vucudunuzun herhangi bir yerine dokunmadiysaniz inşaAllah problem olmaz
130513 ayazefeveannesiii evet canjm ole bisey varmis ben o korkiyla yemedim bile ama yuzune surmuceksin ben ole biliyom bn dikkatsizim diye yememeyi tercih ettim ama oglum digduktan sonra ciger cok yicem canm istemisti yani avucumu okladim 😀
ayazefeveannesiii 130513 canim cok cekti baska yapacak kimsede yoktu ben canimin istedigini o an yapip yicem yani yaptim yedimde ama dogradiktan sonra elimi hemen yikadim iki defa ins. bisey olmaz yedikten sonra dusunuyor insan 🤔😂
ayazefeveannesiii Elifdilara aynen ya cok sacma geliyor ama insan etkisinde kaliyor ama ister istemez bu laflari cikaranlari napalim bilmemki😁😁
deletedmom43 gercek kizlar 🙂 annem bana hamileyken yerken bacagini kasimis. kasidigi yerde ciger renginde lekem var 🙂
ayazefeveannesiii deletedmom43 yerken bisey oldugunu degilde pismemisine dokundugunda oldugunj biliyorum bende yedim napim canim istedi ya😣
Drngrkm Çok merak ediyorum acaba ciğerli elimizle tüm vücudumuza masaj yapsak çocuğumuz zenci mi doğacak? Yapmayın inanmayın hurafelere !!!