sehrengiz_8 baby26 Amin İnşaAllah hepimizin Allah gerçekten isteyenlere versin. Bu haberi duyduktan sonra bazen çocuklarını öldüren çöpe atan bırakan insanlar varken Allah isteyip de bakacak olanlara nasip etsin
Edra İlk gebeliğimde banada aynısını demişlerdi gelişmemiş diye 9 haftaya kadar bekledim başka doktora da gittim tabi o arada iki doktorda aynısını söyleyince kürtaj olmak zorunda kaldım ama 6 ay sonra tekrar hamile kaldım şu an 14 haftalığız
Edra sehrengiz_8 amiin inşallah rabbim seninde içini ferahlatsın rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
senosss senosss sehrengiz_8 bence hemen karar vermeyin sonradan duyulan kalp atışı çok var baska doktora gidin
sehrengiz_8 senosss kalp atışından ziyade bebek gelişimi yok yani gelişim olmadığı için bu şekilde düşünülüyor
lifeofmybaby sehrengiz_8 bence başka doktora da git kalp atışı duyulması için erken zaten ben 8. Haftadayım hala duymadım biraz daha bekle derim geç döllenme gibi bir durum olabilir
sehrengiz_8 lifeofmybaby geç döllenme maalesef olamaz canım biz tam dört haftalıkken de aynı kese boyutunu gördük kese büyümemiş
Asya_2402 sehrengiz_8 Ben 6+2 de gittiğimde kalp atışı duyamadık kese vardı ama bebek sadece nokta gibiydi ki doktorum endişelendi.1 hafta sonra gittiğimizde kalp atışını duyduk bebek de büyümüş biraz ama hala risk altındayım ben de.Bilemiyorum bence siz de biraz daha beklemelisiniz risk yoksa
zeyno_gr sehrengiz_8 Ya kötü bi şey olsa Allah korusun bebek ölse yada olmasa ya ağrı ya kanama yada zehirlenme durumu yaşarsın bizimkide öyle bi şey yaşamadıgı için bekledi
sehrengiz_8 zeyno_gr doktorum bebek seni zehirleyecek kadar büyük değil hayati riskin yok dedi ondan dolayı kontrol altında olacağım.