Gulsen4224 Birkiz canım kimine tutuyor kimine tutmuyor bende erkek dedi ilk erkek şimdi kız çıkıyor cinsiyet belli değil 🌺
KezibanUan Birkiz benim kızımda tuttu 🌼 şimdi. İkinci gebeliğim ondada tutarsa yazarım 🤗 önce Allah bilir 🙏🏻 ama arkadaşlarımda falanda tuttu
Birfincankahve Birkiz cinsiyetini öğrenmeden önce 2 sine göre de burdaki anneler kız demişti, cinsiyetini öğrendim sonra bidaha Çin takvimine göre baktırdım erkek dediler ozaman doğru çıkmıştı yani bence de çok doğru olduğu söylenemez.
Kubra078 Kime yaptiysam cikti. Otomatik hesaplamadan yapiyorsunuz. Cunku yaslari tam hesaplayamiyoruz. Birde hamile kaldiginiz ayda cok onemli.
Kbr12 Ben de yaptım cin takvimi erkek çıktı takvime göre doktor da kesin erkek dedi tanıdıklarımda yaptı onların ki de doğru çıktı son adet tarihinizi bilmeniz çok önemli
Gllpkr Birkiz bende çok baktırdım burda ama pişmanlık duyuyorum ara ara çinmiş rusmuş Allah bilicek nasip edicek sonuçta ki baktırma boşver
Birkiz Hepinize teşekkür ederim cevaplarınız için. Hayırlısı benım çevremde de genelı cıktı sadece 1 kişide tutmadı Allahın dediği olur 🌼