elfaksyy 7+6 yım sabahları biraz bulantım ogurmelerim oluyor.Yemek yemek istemiyorum sizler ne Durumdasiniz ne zman geçer bu bulantilar?
denizali_ elfaksyy yani mide bulantıları ve baş donmesi var . Yemek yerken bile ortasında midem bulanıyor iştahım kaçıyor özellikle yumurta kokusundan rahatsız oluyorum 🤮
Evimvebebegim elfaksyy 7+2 yüz bizde bulantılar yeni yeni baş gösterdi bakalım ne kadar sürecek muhtemelen dördüncü aya yakın biter
Aybarss_19 elfaksyy kahvalti basi ortasi ogurmeler durduk yere sofrada olmadigi halde gelen sucuk kokulari🤢🤢🤢🤢
elfaksyy Hezelen Okadar değilim ben çok şükür ama sabah bulantı ile uyanıyorum bazen kahvaltida öğrerek kalkıyorum bu sabah kalkar kalmaz çok ögürdüm mide boş olduğu için biseyde çıkmıyor çok zor yaa :(
Hezelen elfaksyy maşallah size 🧿 kusmamak daha iyiymiş kimisi öyle diyor. Ben biraz hassasım. Evde iki de kedi var onlar tetikliyor bulantıyı 😆🤢
Kubra078 Tam 5 haftalik olduk bugun. Hafifden basladi 😢😢😢 iki hamileligimdede surunmusdum cunku😔😔😔 buda ayni olur sanirim.
elfaksyy denizali_ aynen baş donmemde var ama bu ara hafifledi bi ara yatıyorum başım dönüyor kalkıyorum başım dönüyor Allah kolaylik versin hepimize
Fidelyatas denizali_ yalnız değilmişim aç mıyım midem mi bulanıyor hep karışıyor çok kötü bir durum 😔 Allah kolaylıkla atlatmamızı nasip etsin hepimizin
flowers elfaksyy gebe degilken sigara kullanan ben sigaranin kokusundan dahi tiksindim dus jelinin kokusunu cop kokusuna benzetiyorum 😂