Ozzseda Diyet yapmaya çalışıyorum ama limon ve bitki çayı içmekten korktum bişey olur diye . Bileğiniz var mı kızlar
maras46 Ozzseda limonlu su hakkında fikrim yok fakat ilk 3 ay doktor tavsiyesiz bitki çaylarına dikkat edin
Zuhal14 Ozzseda limonlu su için bişey diyemem ama benim doktorum yeşil çay içebilirsin dedi ve en başından beri içiyorum ama her bitki çayı içilmez
Ozdmrkbraa Ozzseda limonlu su düşük tansiyonunuz yoksa gayet iyi olur ama yeşil çay kafein açısından yüksek bi çay türü olduğu için çok fazla önerilmiyor doktorunuza danışmakta fayda var. Gebelik diyetinde misiniz eğer öyleyse zaten doktorunuz size yasaklı olanlarla yapmanız gerekenleri liste şeklinde vermiş olması gerekir
Ozzseda Ozdmrkbraa evet gebelik diyetindeyim yasak olanları söyledi ekmek un hamurişleri tatlılar gibi . Protein olarak beslen dedi o yüzden bende sabahları limonlu su içsem mi diye düşünüyorum
Msydn6 Ozzseda limonlu su içiliyor cnm ama bitki çayları riskli açıkcası her bitki çayı içilmiyor limonlu su tansiyonuda dengelediği için öneriliyor yani
Ozdmrkbraa Ozzseda o zaman yeşil çayı mutlaka doktoruna sor papatyayı bile bana doktorum önerdi diyorum kimisi kesinlikle içilmez diyor en iyisini doktorun bilir
Hacer04 Ozzseda bitki çaylarını bilmiyorum ama limonlu su içiyordum ben başlarda çünkü suyun tadı kötü geliyordu şu anlık şükür bir sıkıntı yaşamadım 15 haftalık oldum 3. Gebeliğim diğer çocuklarımda içmiştim sağlıklılar şükür 😊
Gigy Ozzseda ben de diyet eşliğinde gidiyorum diyetisyenim özellikle sordurdu , Ihlamur papatya kuşburnu icebilirsin sadece dedi doktorum,yani tüketme diğerlerini bence canım sağlıklı beslen kilonu koru yeter ,kg vermek zor çünkü
Beyzaeyza Ozzseda ben sormuştum doktora ama yapma dedi detox suları ve bitki çayları tavsiye edilmiyor yemene dikkat et ve hareket etmeye çalış bol bol
[silindi] Tek tek vermek yerine bitkicaylarinin tumunu yasakliyor genelde doktorlar. Benim hem doktorum hem diyetisyenim hepsini yasaklamisti, farkli farkli reaksiyonlari olabiliyor diye