sekerportacalii Kızlar merhabalar 🌸💗 İzmir de Medicana Hastanesi açıldı. Hastaneye giden var mı? Doğum fiyatı nedir ? Lütfen gideniniz varsa fiyata dair Bilgi rica ediyorum 🙏
fatosd84 sekerportacalii 9bin normal doğum 8500 sezaryan doğum yalnız benim doktorum dışardan gelip orda yaptırıyor
babymrv sekerportacalii bende oraya gidiyorum. Bize normal ve sezeryan için 8500tl fiyat vermişlerdi 2 hafta önce
Elifbc Ececem hangi doktora gidiyorsunuz acaba bende medicanaya gidiyorum henüz doğum ücretini konuşmadım.
Ececem Elifbc ben can hastanesinde doğum yaptım :) bi arkadaşım medicanada doğum yaptığı için fiyatı biliyorum
ogrencianne35 Elifbc medicana da Doç dr cüneyt eftal taner var. ben ve bi çok arkadaşım kendisi tepecik kadın doğum da çalışırken gitmiştik çok ilgili harika bir doktor
Elifbc Ececem net fiyat bilgim yok ama hastaneden bana 5 6 bin en fazla demişlerdi ben o kadar yüksek değil diye biliyorum o yüzden sormuştum arkadaşınız belki paket program almıştır tüm muayeneler vs dahil şekilde.
Elifbc ogrencianne35 bende Mustafa Melih Erkan’a gidiyorum. Eylül başında hastane açıldığında sormuştum fiyatı sanırım o ara net değildi bana söylenen çünkü herkes aynı fiyatları yazmış :)
ogrencianne35 Elifbc geçen hafta bi arkadaşım cüneyt hocayla konuşmuş 300 tl demiş ama ne kadar doğru bilmiyorum canım