gamzecee Kizlar merhaba gecen hafta ikinci kurtajimi oldum ve tekrar doktor kontrolune gidince doktor bana tekrardan hamilelik dusundugumde folbiol alip baslamam gerektigini soyledi diger folik asitlerden bir farki varmi
yasemin333 gamzecee dozu yüksek olduğu için kürtaj olanlara düşük yapanlara bunu veriyorlar genelde.Ben de kürtajdan sonra hamile kalana kadar bunu kullandım daha sonra başka folik asite geçmiştim.Günde bir tane içebilirsiniz bebek düşünüyorsanız yakın zamanda alıp başlayın bence
Purpura26 gamzecee Eşim eczaneden çocuk düşünüyoruz o yüzden folikasit alıcaktım diyince bu markayı vermiş. Daha önce de folikasitim çok düşük çıkınca doktor da yazmıştı. Dozu yüksek deniyor ama zararı olsa doktorlar vermezdi bence. Zaten vucutta depolanmıyor fazlası atılıyor
Deryayurt yasemin333 ya merhaba bende şuan 5 haftalığım folbiol kullanıyorum dozu yüksek oldugu için bi skıntı olur mu acaba
gamzecee yasemin333 daha 2 hafta once kurtaj oldum ve 2. kurtajim olunca arastirmaya gidecem ondan sonra dusunuyorum
Babymmm Deryayurt doktoruna daniş acil olarak vende kullanıyordum dr 9.hafada kesti başka ilaç kullanıyorum suan
sedaela Deryayurt ilk gebeliğimde eczaneden bana da folbiol vermişlerdi, doktor da dozu yüksek olduğu için haftada bir içsen yeter demişti. Bu gebeliğimde de folbiol aldım, haftada bir gün içiyorum
yasemin333 Deryayurt hamileyken kullanan da var ben kürtajdan sonra 3 ay kullandım ilaç bitti hamile kaldım önceki hamileliğimden kalma folden vardı elimde kullanılmamış 90 lı tablet ona geçtim ilk üç ayımda onu kullandım.Doktorunuza danışın daha düşük doz olanı verebilir.Ama folik asitin fazlası depolanmıyor.
Ezgim Deryayurt yok canim bi problem yasamadim ilaci veren doktorlarinda biri devlet ikisi ozeldeydi bende burda görüyorum dozu yuksek vermiyolar falan diye şaşırıyorum
Deryayurt Ezgim bende hamile kalmadan önce içmeye başladım doktor yazmıştı şuan hala ona devam ediyorum bakalım bi sorucam doktora gidince