Nurcan210220 Merhaba kızlar, 34. Haftamdayım. Artık yavaş yavaş çantamı hazırlamak istiyorum. Depend ve göğüs kremini hangi marka almalıyım. Dependi internetten temin edebilir miyim? Kaç tane olan paketten almalıyım?
neslihann87 Nurcan210220 göğüs kremini doğuma 1 ay kala başlayın kullanmaya doğumdan sonra ve yara olduktan sonra faydası olmuyo ben ne yazıkki doğumdan sonra sürdüm hiç fayda etmedi
Srhtzlyh Nurcan210220 trendyolda indirimdeydi ikili paket aldım ben dependi 10+10 oldu. Göğüs kreminide lansinoh aldım daha ben 27+4 üm ama göğüs uçlarım aşırı hassaslaştı ve canım yanıyor birkaç gündür kremi sürüyorum acısını aldı memnunum😊
gokella Nurcan210220 depend e bebekten 38 tl ye aldım bugun mustela gogus kremi aldım 30 ml trendyol dan 63 tl ye. Mustela zeytinyağı içeriyor yıkamanıza gerek yok ve temiz içerik lansinoh içeriğinde alerjen madde bulunuyormuş bilginiz olsun🌸
Bilgemert aybkkra bende 9lu paketle lansinoh krem aldım. Sadece hastanede yetsin eve geçince normal pede geçerim diye düşünüyorum. Trendyol, Hepsiburada buralarda var.
Selo39 aybkkra canım ablam normal doğum yaptı yetmiş ablama.. zaten 2 gün sonra kanama normale dönüyormuş normal pet Bile oluyor 2 gün sonrası için dedi
Buyrenk Depend marka zaten trendyoldan aldım ben ikili bitanesinde 9 tane var yani toplam 18. göğüs kremini de trendyoldan aldım garmastan çok övüyolardı
Ezgicann Lansınoh aldım ama onu direk surun ce bır faydasını gormedım surdum ustune buzdolabı posetı orttum sıcakla beraber hemen ıyılesıyordu
BebegimleYeniHayat_34 Bende lansinoh göğüs ucu kremi ve gümüş kapak aldım bunların ikisi de çok öneriliyordu ne olur ne olmaz diye ikisini de aldım
Digdemdurukara Merhabalar benim 2. Gebeliğim. Depend 9 lu paket yeterli oluyor bence. Göğüs kremi olarakta ilkinde lansinoh almıştım hiçbir faydasını göremedim. Doğumdan iki hafta öncesi kullanmaya başlamama rağmen yine yara olmuş ve iyileştirmemişti. Ama garmastan pomad krem çok çok iyi geldi ve hızla iyileştirdi. Şuan 32+3 üm yine o kremden aldım.
Nurcan210220 gokella mustelayı bugünlerde çok görüyorum. O zaman ben de mustela alayım. Faydası olur umarım.
Yarim_Kilo_Kiyma gokella Çoğu kişi de lansinoh tavsiye ediyor 🙄 bende o markayı düşünmüştüm ama siz böyle söyleyince arada kaldım
Yarim_Kilo_Kiyma Nurcan210220 Bende dün e-bebekte idim. Açıkcası depend konusunda kararsız kaldım acaba kanama çok olur mu ? Ped işimi görür mü diye bilemedim 🤷♀️ bıraktım mağazalar yakın alırım en kötü dedim. Göğüs kremi içinde lansinoh alıcam, hatta erkenden sürmeye başlayın diyorlar ama bilemedim 🙄
gokella Yarim_Kilo_Kiyma instagramda muhendısoglundan gordum içerik olarak altına açıklama yazıyor ürünlerin tabii karar siziinn🌸
Nurcan210220 Buyrenk anladım. Peki baktınız mı büyüklüğüne? Tekrar değişimle uğraşmak istemiyorum. Kaç haftalıksınız? Doğum yakındır inş 🥰