Acemiianneee Kizlar merhaba 25+6 dayım önceden yoktu ama şu 2 haftadır bel ağrısı yaşıyordum dünde biraz yoruldum bugün baya bi ağrıdı sıcak su torbasi koymak tehlikeli mi olur acaba hic başınıza geldi mi ya da bel ağrısına ne iyi gelir sizce ?
corekotu_1 Acemiianneee kesinlikle kullanma. Kaslari gevsetiyormus bu da erken dogum veya dusuk sebebi doktorum yasaklamisti banada
yigitalpinannesi40 Çok sıcak suyla duş almak bile iyi değil bence su torbası uygulamayın yatarak dinlenin belinizi yağ ile eşinize ovdurabilirsiniz iyi geliyor ağrıya
Acemiianneee yigitalpinannesi40 Evet sıcak su ile düş sakıncalı diye duymuştum ama sıcak su torbası nasıl olur bilemedim . Teşekkür ederim dinleniyorum bir de yağ ile masaj yapalım bakalim.
BebegimleYeniHayat_34 Sıcak düşün tehlikesi varken mantıken bence sıcak su torbası da doğru değildir en iyisi eşinize masaj yaptırmanız
Acemiianneee BebegimleYeniHayat_34 öyle de yine de bi sorayim demistim en iyisi hiç riske atmamak masaj yaptıracağım aksam teşekkür ederim 😊
Acemiianneee corekotu_1 Ya öyle mi iyi ki yazıp sormuşum kullanmadım bende diğer arkadaşlarda sakıncalı deyince Çok teşekkür ederim cevabınız için.