Asiyetogac_18 Kızlar hamilelikte çatlaklar için nezman kreme başladınız veya hangi kremi kullandınız bildiğiniz başka bir öneriniz varmı yardımcı olur musunuz
mercimeginanne Asiyetogac_18 12. Haftamda başladım. Hindistan cevizi yağı, kakao yağı, menekşe yağı ve E vitamini karıştırımı kullanıyorum. Arkadaşımda hiç çatlak olmadı şuanlık bende de yok şükür.
Karbeyaz12 Asiyetogac_18 10.haftamda başladım, bio oil - hindistan cevizi yağı - kakao tatlı badem karışımı bunları dönüşümlü kullanıyorum cildim kuru ve çatlamaya yatkın olduğu için günde 2 kere dönüşümlü bunları sürüyorum sabah akşam
Asiyetogac_18 mercimeginanne teşekkürler kuzum bende alıp başlamam lazım geç bile kalmışım 15 haftamdayım şuan
songul-123 36 haftalık hamileyim doktorum bana dalin bebek yaqı önermişti çok şükür tek bi çatlaqım bile yok
Asiyetogac_18 Karbeyaz12 teşekkürler canım benim cildim aslında karma yani kuru değil ama tavsilerini göz önünde bulunduracagim cnm sağlıkla gelsin kuzucuk
ebru-33 ben mustela kullandm. hic catlagm yoktu. 36. hFtada 1 gecede karnm catladi.. cok sasirmistim… en iyi kremide kullansak catliyoruz. genetik bence… gece hc bsey yoktu sabah oldu 😱😱😱
Asiyetogac_18 ebru-33 aaaa kötü olmuş yaaa malesef bunu bende çok duyuyorum ne yaparsan yap genede vücut yapısıyla alakalı diyorlar bebislerimiz sağlıkla dogsunda napal artık katlancaz canım sağlıkla gelsin inşallah bebeğin