melekkizim_00 kuzum allah sabır versin öncelikle rabbim sana da anneliği nasip etsin . Öncelikle isyan etme eşine böyle bir mesaj atman ilişkinizi yıpratabilir kendi hikayemi anlatmak istedim sana . 23 yaşındayım 1 yıllık evliyim vajinusmus hastalığım vardı evlenmeden önce fark etmiştim ne bir vajinal muayene olabiliyor nede kendime dokunabiliyordum eşime durumu anlattım . Bana evlenince çözülebilecek bir sorun olduğunu söyledi evlendik yaklaşık 5 ay hiç bir şekilde ilişkiye girmedik ben sürekli ağlama krizine giriyordum . Sonra terapilerle falan bir şekilde oldu sonra bebek düşündük ben hastaneye gittik sonuçlarımız çokda temiz çıkmadı %10 sanşımız vardı eşimin pskolojisi bozuldu ben İnan hep destek oldum çünkü baba olamayacaktı ve sorun kendisindeydi asla onu yarı yolda bırakmadım olsun dedim yer içer gezer tozarız sonuçta aşığız birbirimize çocuk içinde evlenmedik sonra ben eşim ve kendim için aktardan macun hazırlattım eşim sadace 3 ay kullandı ve ben hamile kaldığımı öğrendim şimdi bebebğimizi bekliyoruz allah istesin yeter önünde ne engel olursa olsun olucaktır 🤲🏻 Sen rabbimden umudunu kesme bende senin için dua edicem