Begumyildirim Kubraadmr merhaba kubra hanim sonucunuz nasil geldi bende fetal dna yaptirdim sonuc bekliyorum
Kubraadmr Begumyildirim sonuçlarım güzel geldi çok şükür 🙏 kontrollerde de herşey yolunda ilerliyor şuan sayılı günlerimiz kaldı
Begumyildirim hanibazen bizim ense kalınlığı 3.1 ölçüldü sizin nasil bir sorun görüldü zaman geçmiyor sanki
hanibazen Begumyildirim benim 4lü testim yüksek riskli çıktı. İkili ve üçlüye gidememiştim. Ay ilk gün çok ağladım ama şimdi daha iyiyim. Bizim gibi durumlarla karşılaşıp fetal dna sonuçları tertemiz gelen çok kişi okudum. İnşallah bizim de öyle olur
[silindi] Damlaltinay yani hem doktora yollayacaklardı hem de bana. Zaten sonra bana göndermeyi unuttunuz dedim, gönderdiler hemen.
Begumyildirim Kubraadmr benimde sonucum temiz geldi cok sukur sizin sonucla birlikte cinsiyette gelmismiydi
Sevinc24 Kubraadmr Kubraadmr bebeğiniz doğdu mu acaba bize de kalpte delik var dendi fetal dna yaptık yanılıyor diyenler var o yüzden soruyorum
Zulalch Kubraadmr merhabalar, ben amerikada INVITAE İsimli bir firmada yaptirdim geçen hafta. Çokta memnun kaldım. 3000₺ di fiyati ve cok ilgililer
Sevinc24 Kubraadmr Doğum yaptınız mı bebeğinizin kalbindeki delik kapanmış mı bana da müsküler vsd var denildi
idiloska Kubraadmr 12+5’de genoks nifty yaptırdım, test sonuçlarım dün çıktı, temiz çok şükür. Genoks 2300₺, doktorun muayenesine gelmişlerdi, sonuç 15 günde geldi.