bebekkaradag meltemerdem Merhaba🌸 Taç bebek seti aldım, baby girl serisi sanırım ismi. İçerisinde alt açma minderi, önlük, havlusuna kadar herşeyi var. Tavsiye ederim🙏🏼
meltemerdem bebekkaradag teşekkür ederim bilginiz için 😍 güle güle kullansın kuzucuk. Karaca’dan aldım 🙈
zmq meltemerdem balloon aplike diye geçiyor sanırım tek kalmıştı eski fiyattan almıştım tanıdık züccaciyeden daha uygun aldım yani. Bi bak istersen güzel oluyor karacanın ürünleri. Allah kullanmayı nasip etsin hepimize inşallah🤗
zmq Esracim 280dalando heralde ama baya oluyor hatırlamıyorum. Şimdi karacanın sitesinde 250 tl diye gördüm baya düşmüş. Eski sezon olduğu için sanırım. Nasip neyse o kadar gidiyor ☺
Demir meltemerdem Kayınvalidem almıştı bizimkini de 2 ay önce karacadan.İndirim vardı hem de,çok güzel deseni dokusu.Bir bakın isterseniz🙂
ozdenarda meltemerdem aldn sanirim birincisini artk ikincisine bakarsn benmde birincisi taç ikincisi özdilek oldu🤗
meltemerdem ozdenarda hıhı aldım, 1 uyku seti 2 de normal nevresim takımı aldım karacadan. İlerleyen zamanlarda 1 uyku setine daha ihtiyaç duyarsam özdilekten bakarım herhalde ☺☺