bdrnczn melmural 13küsürde kesin olmamakla birlikte demişti doktorum. Bi kaç gün önce gittiğimizde yine kız dedi
Beyziikoo Ahsennurrrr Ay burada okudukça diyorum ki ne kadar çok bebek oluyor aynı günde 🙊 Rabbim vakti zamanında sağlıkla sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin fındık kurtlarımızı 👐👐👐😍😍😍😍 Ayy bu arada cinsiyet öğrendiniz mi 😄😄😄
Ahsennurrrr Beyziikoo ay yok canım nerde ikili test sonuclarim için gitti gayet güzel dedi baya uzun ultrasyon muanem öldü üç hafta sonra gel dedi bana haftaya gidicem işte bakalım inşallah ogrenirim 17, haftayı dolduruyor falan oluyorum zaten inşallah bekliyorum bende sen ogrendinmj
Beyziikoo Asel41 Hayırla gelsin inşaAllah minnoşlarımız yaa çok heyecanlı değil mi 🙈🙈 Cinsiyetiniz belli mi 😋😋
Mengihilal 22 Nisan son günü artık ne zaman geleceğine kendi karar verecek 🤷🏻♀️ Cinsiyeti henüz kesin değil merak ve sabırla bekliyoruz bakalım ☺️
Nurr24 Brcklc darısı size inşallah☺️Umarım bizimkide değişmez yüzde yüz dedi ama insan burdakileri okuyunca kuşkuda kalıyo siz kaç haftalıksınız☺️
Beyziikoo Ahsennurrrr Hayır bende öğrenmedim, 27sinde randevum var inşaAllah belli olur cinsiyeti çok merak ediyorum 🙊🙊 Şükür iyi çıkmış sonuçlarınız,bana da 3lüsü yapılacak dedi ama yaptırmakta istemiyorum açıkcası bakalım ne diyecek doktorumuz 🤗
Brcklc @Nurr24 ben 15 hafta içindeyim enson iki hafta önce gittik görünmedi bakalım hayırlısı 15 seneden sonra gelince pek önemi.kalmiyor tabi olsunda sağlıklı başka şey istemeyiz🤗 Allah herkese nasip etsin canım ya