NurCan988 Insallah saglikla kucagimiza aliriz 😊 bizimki 9 Nisan bakalim ablasi gibi iki hafta erkenmi yoksa abisi gibi tam günündemi gelecek 🤷♀️🙃
simaymasalim duygum19 12 nisan gibi görünüyor dedi doktorum ama normal doğum taraftarı ben sezaryen istiyorum galiba tarih değişebilir 🙈😂
160620 duygum19 Buraya güzel müjdeler yazmak da nasip olsun inşallah sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı☺️ tam kaç hafta kaç günlük sizin
SeymaK duygum19 15+5im doktor en son 7 nisan demişti ama nasip martın sonuna gelcekmiş gibi hissediyorum 😂 benim bu aralar gaz şişkinliğim çok oluyo ya sağ göğsümün alt tarafı yana doğru böyle yemeklerden sonra bi acıyo dolasıp gaz cıkarınca rahatlıyo biraz bebekler de daha kucuk ama bağırsaklar sıkısmaya baslıyo mu acaba
Beyziikoo Asel41 Hayırla gelsin inşaAllah minnoşlarımız yaa çok heyecanlı değil mi 🙈🙈 Cinsiyetiniz belli mi 😋😋
melmural @Ozlem8989 ay çok sevindim tam da size yorum yazarken gördüm sağlıkla gelsin inşallah 🙏🏻 Şuan kaç haftalıksınız siz
Ozlem8989 melmural 13+5 kuzum 😊doktor önce daha erken göstermez dedi ama bacaklarını açıp gösterdi bize 😂
bdrnczn 5 Nisan, ama nasip tabii☺️ 16haftalık oldu bugün. Cinsiyeti kız. Bulantı istifra hala devam. Var mı benim gibi olan kızlar