Öncelikler merhaba herkese bu süreçte allah hepimizin yardımcısı olsun mutlu sağlıklı bi gebelik geçirmek dileğiyle♥️ Prilam Dr bulantı hapının herhangi bi zararı var mı ? 7 haftalık gebeyim kalp atışlarını duyduk doktorum gayet sağlıklı dedi ama bulantılarım çok artmaya başladı. Kullanan anneler bilgilendirebilirmisiniz?

Busraaa5 bende de aşırı bulantı var şu an 18 haftama girdim daha da bulantım var banada aynısı vermişti doktor ama kullanmadım boş yani kullandım baktım aynı bende fazla ilaç kullanmiyim daha iyi dedim az az yiyip her öğün yiyiorum işe yarıyor

Sumeye bende 1 kere kullandım sanki birazcık etkisini gördüm gibi ama ilaç kullanmama isteğimden dolayı bida içmedim

Busraaa5 bende öyleyim valla kusuyorum daha ama alıştım ya ara ara yiyip her öğün yesen birşey olmaz ilk haftalar çok aşırı ama şu an sadece sabah bulantıları var

Hamileligimi bulantılar yüzünden hic özlemicem😣 4 üncü ayima kadar bulantilari cektim bagzen aglamakli oliyodum piskolojimi baya etkilemisti su bulantilar 7 nci ayimda tekrar geldi ama bastaki gibi siddetli degil cok sükür… migde bulantisi cok zor allah sabir versin o ilk 4 ay bulantilari hatirlamak bile istemiyorum😕

Busraaa5 ben kullanıyorum 11 haftaligim. Bana iyi geldi çok şükür. Zaten ilaç hamilelere özel bir ilaç bitkisel. Bir zararı yok yani kullanabilirsin

Busraaa5 canım 4 gün yemek yemedim kusma bulantı oldu doktor prliam verdi onunla yedim şükür bulantılarım azaldı kusma felan kalmadı şükür zararı da yok akşam aç karnına iki tane yada bir tane atıyorum sabaha çok bişeyim kalmıyor normal olarak ilk aylar bulantısı olacak 🌺inşallah sende sağlıklı huzurlu bir hamilelik geçirmen dileğiyle 🎀🌺

Kızlar 3 hamileyim ilaçlar hiç işe yaramıyo bileklik öneriyorm size eczaneden alın takın ama cıkarmayın yine o biraz iyi geliyo ben böyle geçiriyorm günlerimi

Busraaa5 benimde bulantım çoktu doktor yazdığı için kullandım. 15. Haftada bıçak gibi kesildi.