Öncelikler merhaba herkese bu süreçte allah hepimizin yardımcısı olsun mutlu sağlıklı bi gebelik geçirmek dileğiyle♥️ Prilam Dr bulantı hapının herhangi bi zararı var mı ? 7 haftalık gebeyim kalp atışlarını duyduk doktorum gayet sağlıklı dedi ama bulantılarım çok artmaya başladı. Kullanan anneler bilgilendirebilirmisiniz?
Bulantı hapı
- Düzenlendi
Hamileligimi bulantılar yüzünden hic özlemicem😣 4 üncü ayima kadar bulantilari cektim bagzen aglamakli oliyodum piskolojimi baya etkilemisti su bulantilar 7 nci ayimda tekrar geldi ama bastaki gibi siddetli degil cok sükür… migde bulantisi cok zor allah sabir versin o ilk 4 ay bulantilari hatirlamak bile istemiyorum😕
Busraaa5 canım 4 gün yemek yemedim kusma bulantı oldu doktor prliam verdi onunla yedim şükür bulantılarım azaldı kusma felan kalmadı şükür zararı da yok akşam aç karnına iki tane yada bir tane atıyorum sabaha çok bişeyim kalmıyor normal olarak ilk aylar bulantısı olacak 🌺inşallah sende sağlıklı huzurlu bir hamilelik geçirmen dileğiyle 🎀🌺
Kızlar 3 hamileyim ilaçlar hiç işe yaramıyo bileklik öneriyorm size eczaneden alın takın ama cıkarmayın yine o biraz iyi geliyo ben böyle geçiriyorm günlerimi
Busraaa5 2.kutum bitmek üzere doktorum verdi hiçbir zararı yok o hap sayesinde duruyorum
Busraaa5 benimde bulantım çoktu doktor yazdığı için kullandım. 15. Haftada bıçak gibi kesildi.