gulbahar0505 Melos580 Allah geciktiriyorsa güzelleştiriyordur Sabret hüsran deme vardır bundada bir hayır üzmeyin kendinizi :)
Deryayurt Melos580 senin gecikmen baya vardı dimi ben mi yanlış hatırlıyorum. Vardır bi hayır biyerde okumuştum rahim kendini gebeliğe hazırlar hamilelikten önce ki aylar uzun gecikmeler olur diye inşallah seninde öyle olurrrrr 🤲🤲
Gulsen4224 Melos580 hüsran Deme cnm elbet bir gün olacak rabbimin izniyle ve hayırlısı ile inşallah sen kendini stres yaptıkça ve sürekli ona çabaladıkça o uzak oluyor kafanı rahat tut sakin ol rabbim hayırlısı neyse hakkında onu nasip etsin inşallah 🌹🤲🏻🤲🏻
Aykem gulbahar0505 haklısınız ama ünsan belli bir süreden sonra değişik hissediyor. Benım 2 yoldan fazladır olmuyor iyice psikolojım bozuldu bu konuda isyan etmedim şimdite kadar ama inşallah herkes hakkımda ayırlısı
Melos580 vuslatim34 vardır her seyde bi hayır günü zamanı var demekki rabbim ne zaman isterse o zaman olur kendimizi yıpratmaninda bi anlamı yok herşeyin hayırlısı
confundo Adetime dört gün var yarın kan versem anlaşılır mı? Bugün yaptığım normal gebelik testi negatif çıktı da emin olmak istiorum😔
vuslatim34 Aykem yok diyorlardı sadece bu ay eşimde varikosel başlangıcı dediler ilaç kullanıyor şimdiye kadar değerleri iyidi ama şimdiye kadarda olmadı. Benim adetim düzenli yumurtlama filan oluyor baklım nasip ne zaman
melekkizim_00 Melos580 bende sabah öğrendim hüsranı… ve eşime mesaj attım boşanmak istediğime dair.. bir tedavi yapılmış mıydı?
Melos580 vuslatim34 bende geldim sağlık ocağından yattım dahada kalkmadım hiç çok zormus ne bilim yaa bide herşeyin hayırlısı yinede melekkizim_00
afrasil Melos580 bende bugun adet oldum çok üzüldüm çok ağladım ne zormuş . Hep hemen olacak zannederdim
vuslatim34 afrasil bende artık çok doldum Bir haftam var bu adetimde kesin salya sümük olurum dokunsalar aglıyorum..
afrasil vuslatim34 bende o kadar duygusaldm ki esim resim cekinirken kem küm etti diye saatlerce ağladım , kasık batması vardı akıntım çoğaldı hamile olabilir miyim diye düşünürken adet oldum :(
Gizem2312 Melos580 merhaba canım tsh yüksek mi? T3 değeri tsh la aynı mı bilmiyorum ama tsh da 4 üzerindeyse hamile kalmadan önce bir endokrine görünmeni tavsiye ederim