Tugceasl 🌸Ankara da detaylı ultrason çeken devlet hastanesi ? 🌸Özel hastanelerde fiyat aralığı Lütfen sadace bilgisi olanlar 🙏
Pandayavrusu13 Tugceasl Gulhiz karataş özel biz 320 tl ödedik doktorumuzum yönlendirmesinden dolayı ama normalde fiyatı 350 400 arası çok güzel baktı bizim minnoş ha bire uyuduğu için yüzünü kapatıyordu 2 3 saat sonra uyandı ods ben sürekli merdiven in çık tatlı ye ancak uyandı o süreç içerisindede bekledik ve sonra gösterdi cd fotoğrafını verdi 🤗
Lebis6 Tugceasl canım şehir hastanesi yapıyor ben Gazi’de muayene oluyorum beni şehir hastanesine yönlendirdi oraya ayrıntılıya girdim 10 dk sürdü 🤷🏻♀️ Gazi’ye sonucu götürdüğümde el ayak parmaklarını saymamışlar biz emin olalım dedi öZele git dedi gülhiz Karataş a gittim sonra 400 TL alıyor piyasaya göre en uygunu o çok araştırdım tatlı bi bayan 35 40 dk kadar sürdü sen sormadan o söyledi şöyle böyle diye Bebeğin yüzünün net Fotosunu almak için beni biraz yürüttü ilgili yani 4 tane resim verdi ayrıca CD verdi ordada bebişin resimleri var Ben çok memnun kaldım 🤗
minikbaby06 Tugceasl Ali İpek en iyisi imiş bende araştırdım baya 500 TL fiyatı ama giden herkes çok memnun bende başka bir şehirden sırf onun için Ankara’ya gideceğim
Baharmom Tugceasl şehir hastanesinde yaptıran arkadaşları okudum baya Canim doktor olarakta Necati beyden memnunlardi. Ama yine de net bilgisi olanlar söylesinler. İnsallah içine sinen bi yer olur🙏
Tugceasl Pandayavrusu13 çok pahalı bu kadar durumum olsa keşke ama biraz daha makul yerler bakıyorum acaba sigortalı olmak değiştirir mi
Tugceasl Lebis6 benim de şehir hastanesinde muaynelerim şuana kadar hiç bir sorun çıkmadı hersey güzel ama ben de öyle saklayabileceğim bi kaç fotoğraf istiyorum çok pahalı ya şuan o kadar durumum yok 😔
aylinsss Ali ipek alanında çok iyi yorumlarda çok iyi en az 30 dak sürüyor 500 tl ama şuana kadar en pahalı da ali ipek duydum ben
Baharmom minikbaby06 Canim ben de doç dr Ali ipekte detaylı ultrasonumu yaptırmıştım. Oldukça da memnun kaldım. Tavsiye ederim gerçekten 🌸
Pandayavrusu13 Tugceasl hiç bilmiyorum zaten pahalı bide diğer yerlere nazaran bu yine iyi bazı yerler 500 700
Lebis6 Tugceasl canım evet pahalı bizimde pek özele gitme niyetimiz yoktu ama yönlendirdi hem aklımıza takılmasın diye gittik bide araştırdığım zaman özel Keçiören hastanesi 300 dedi ama heralde 80 TL muane ücreti alıyormuş bide o yüzden gülhize gitmiştim 400 verir ona veririm diye Bi arayıp detaylıca öğrenirsin gidersen 300 de pahalı olur diyorsan şehirde yapıyorlar zaten takılma sağ sağlim gelsinde yavrucuklar gerisi inan önemli değil 🥰
Tugceasl Lebis6 şöyle eşim motorlu kurye kayınvalidemle bir yaşıyorum eşim onlara para verdiği için bize pek birşey kalmıyor açıkçası o yüzden herseyi tek basımıza yapmaya çalısıyoruz 😞
Tugceasl Baharmom bende şehir hastanesinde kontrollerim doktorum da Batuhan bey bende çok memnunum gerçekten ama detaylı ultrason duyan beyaz gösteriyorlarmış özelde 4d görebiliyormussun birde CD falan veriyorlarmış o yüzdem çok heveslendim ama olmayacak gibi fiyatlar çok pahalı 😞
Lebis6 Tugceasl anladım hiç zorlama kendini o zaman canım Kafayada takma yani şehir hastanesinde de yapıyorlar sonuçta sağlıkları önemli olan 🙏
Baharmom Tugceasl sağlıkları daha önemli Canim olsun hic kafana takma. Allah nasip edip kucağına aldığında sürekli göreceksin insallah🙏 Ben Aslı İpek e gittiğimde asla yüzünü göstermedi mesela renkli foto vereceklerdi ama bırak foto vermeyi sırtını donmedi bi saat boyu😀 Sağlıklı olsunlar tek 😊
Tugceasl Lebis6 evet öyle artık ikinci hem allah nasip eder de atanabilirsem kendi işim olduğu zaman daha rahat bir gebelik geçiririm 🙏