[silindi] 10 haftalığım tiroid biraz fazla çalışıyor dedi doktorum, telefonda görüştük henüz kontrole gitmedim, var mı aynı şeyi yaşayan çok sıkıntı olur mu 🙏🏻
Dilanilngi [silindi] sabahları içmeniz için bi ilaç veriyor düzenli kullanırsanız hiç bi sorun teşkil etmez merak etmeyin
Nuray23 [silindi] doktora gitmek icin fazla beklemeyin. Bende de tiroit yuksek doktorum hemen dahiliyeye yonlendirdi. Suan ilac kullaniyorum. Tiroid hamilelikte onemli.
Nuray23 [silindi] bu arada tiroidinizin degerine gore ilac veriliyor. Illa sabah 1 tane olmayabilir. Sabah aksam 2 tane de olabilir bu tamamen sizin tiroidlerinizin durumuna bagli. Ben ilk sabah aksam diye basladim simdi sadece gunde 1 taneye dusurduler gunde 1 tane iciyorum 2 hafta sonra filan tekrar kontrolum var. Her ay duzenli kontorole de gitmeniz gerekcek doktorunuz zaten cagirir sizi. Gecmis olsun
ayseguler01 [silindi] canım ben hamileliğimin başından beri ilaç kullanıyorum ilk değerim 4.50 çıkmıştı simdilerde ise 1 lerde seyrediyor doğum yapana kadarda kullanmamı söyledi dahiliye doktoru, aylık kontrol ettir ilacını düzenli kullan hiçbir sıkıntı olmaz merak etme
[silindi] Nuray23 çok sağolun takipte olalım iki hafta sonra gel şu an gerek yok dedi 🙏🏻 Size de geçmiş olsun tekrar teşekkürler