nur94_ 23+1 ‘deyim detaylı ultrason için geç mi kaldım ? Çarşamba gününe devlet hastanesine gebelik polikliniğine randevu aldım aynı gün yapılıyor mu ?
Bbssra nur94_ 24.haftaya kadar yapılıyor ama gebelik polikliniği aynı gün yapmaz o kayıt açar radyoloji den sıra verirler. Devlet hastanesi çok yoğun olduğu için genelde 2 ay önceden randevu oluşturmak gerekiyor.
imren91 nur94_ 23+3 te gitmiştim. Baya büyümüş bebek dedi baktı ama canım. Ben direk perinatoloji bölümüne sıra aldım vakit kaybetmemek için. Zaten özelde doktora gidiyordum. Ayrıntılı yapmıyorlardı ondan devlete gittim.
nur94_ imren91 önce gebelik polikliniğine gitmem lazımmış hastaneyi arayınca direk ultrason için randevu vermiyolar
imren91 nur94_ Anladım peki doktor mu sıra veriyor yani bir nevi? Ekstra pernatolojiden sıra alınmıyor demek ki. Ben direk bölüme gidip o şekilde aldım. Zaten geliş amacım ayrıntılı yaptırmak, doktora randevu almak değil.
Bbssra imren91 normal poliklinikteki doktorun perinatolojiye sıra açması gerekiyor ondan sonra ordan sıra alabiliyorsunuz
imren91 Bbssra Ben direk aldım perinatolojiden doktora girmeden. Demek ki yere göre değişiyor uygulama.