Seherrr Yaa ben galiba ağır ağır kafayı yiyorum 16 +1 günlük hamileyim her gün ya ona birşey olduysa yasıyormu acaba gibi gibi hep kötü şeyler evhamlar başımda çok korkuyorum bebeğime birşey olacak diye nasıl bas edecem bu durumlaaa 😣
GlahBilgiliPelit Seherrr annelik iç güdüsü norml cnm. Hareketlerini net olarak düzenli hissedinceye kdr aynı durumdaydım haftada bir kalp atışını dinlemeye giderdim hastaneye ağrım var diye 🙂 ama hareketleri düzene girsin tam anlamı ile hissedince geçiyo üzülme 🙏☺
Deletedmom67 Seherrr yok cnm normal hele tekmeleri başlasın onları takp edip oturup ağladığın olcak 🙂 ama cokda bunaltma kendini sıkma bebeğini 🙂 allahım korusun yavrularımızı 😊❤ Benimkide her sabah tekmeyle kaldırırdı beni bu sabah tekmelemedi kızıyordum ona az önce eşimde napıyorsun dedi güldü 😂🙈
DamlaBaskurtAksoy Seherrr bende öyleyim yanlız degilsiniz ne zaman bebek görsem eli ayağı böyle mi olacak dağ sakin böyle mi gülecek diye kurar dım🙃
Sema99 Seherrr ilk gebeliğin olduğu için korku sarıyor bende ilk gebeliğimde öleydim annelik iş güdülsel bişey her zaman kötü düşünme dua et dua oku her zaman bnm suan üçüncü gebeliğim 54 gün kaldı ister istemez korku sarıyor
Seherrr GlahBilgiliPelit içimi okudun resmen bende ağrım var diye gidip bebeğime bakıp kalp atışlarını mi dinlesem diye düşünüyordum hareketlerini hissedene kadar evhamlar devam edecek demek ki 😊
Seherrr Deletedmom67 kesin ağlarım kesin o potansiyel var bende 😂 rabbim korusun bebeklerimizi hayırlısı ile kavuşalım inşallah 😇rahatladim biraz normalmiş demek ki kafayı yemiyorum 🤣
GlahBilgiliPelit Seherrr tavsiye ederim 😂😂 güzel yöntem her hafta muhakkak gider görürdüm içim rahat ederdi ☺ Ama gerçekten hateketlerini hissedince rahatlıyorsun hele bide benim cadı kızım gibi hareketli bebiş olursa değme keyfine ☺☺
Seherrr Sema99 valla aynen öyle korku sardı resmen bi rahatlayamadım ona birşey olacak mi korkusu .. Rabbime emanet yavrularımız sizde sağlıkla kavuşun inşallah bebegınıze 😍
Sedaekici Seherrr bende öyleydim canım 2 haftada bir kontrole gidiodum dayanamayıp. İlk defa bu sefer 1 ayda gittim çünkü tekmelerini hissediyorum😊 tekmeler başlayınca korkular azalıo
Seherrr Sedaekici inşallah canım hiç bir şey hissedemeyince acaba birşey mi oldu bebeğime iyi mi diye düşüne düşüne bi hallere girdim ☹
Kuzusunannesi Seherrr bende aynı senin gibiydim nerdeyse her hafta hastaneye gidiyordum kalp atışını duymak için psikolojik olarak delirmiştim ama ne zaman ki onun hareketlerini hissettim işte o gün gitti o korku sabret çok az kaldı 3 haftaya kadar sende hissedeceksin ve rahatlayacaksın
Seherrr Kuzusunannesi aynen canım akşam yatiyorum aynı sabah kalkıyorum aynı elim sürekli karnımda aklım sürekli bebeğimde dedim ben kafayı yıyıyorum galiba annelık ne acayıp birşeymiş şimdiden korku sardı ona birşey olmasın diye rabbim hepimizin yavrularını korusun 😇
Cnnckr Benim de 2. gebeliğim ilki düşük olmuştu o yüzden ben de her gün aynı şeyleri hissediyorum. 21. Haftadayız hala tam olarak hareketleri ayırt edemiyorum o yüzden de rahatlayamıyorum 🙏
Kuzusunannesi Seherrr amin canım amin ama merak etme içini ferah tut yediklerine içtiklerine dikkat et Allahın izniyle hiç bir şey olmaz
Seherrr Hepinize ayrı ayrı cook tsk ederim beni rahatlattınız valla hepimiz aynıyız demek ki şu güzel günlerin hurmetine rabbim hepimizin bebeklerini sağlıkla kavuştursun bizlere inşallah 😍😇👼
Cigdemyslyrt Seherrr hahahahah yorumları okurken çok eğlendim. Şuan tv karşısında karnımi açmış elimi karnıma koymuş hareketini hissetmeye çalışıyordum bende. Annelik hissi çok farklı bir şey. Ben de plesenta biraz kalın o yüzden her sabah korkulu uyanıyorum. Bugün daha çok net hissedemedim hissedene kadar kalkmicam 😀 bende 23+5 deyim 😍
Kuzusunannesi Cigdemyslyrt hafifçe vur karnına vur dediysem abanma 😂😂😂 çok hafif bastir konuş oynar he muz ye yada çok oynamasını istiyorsan vişne suyu iç ama kudurur durmaz benden söylemesi 😂