Gulfemesatgokcen Bugun zorunlu bir şekilde sezeryan yaptım. Ve kızım resmen aç sütüm gelmedi ne yapmalıyım acil yardımcı olur musunuz. Moralım çok bozuk
zynb_ozkn Gulfemesatgokcen yapacak biri varsa yanında irmik helvası yapsın gerçekten çok süt yapıyor irmik helvasınj ye biraz uyu üzerine uyan bak göğüslerinden taşacak allahın izniyle 🥰
Unlukacar Gulfemesatgokcen canım bende geçen hafta salı günü suyumun gelmesi ile birlikte zorunlu sezeryan oldum 35+4 de 3 gün hiç sütüm gelmedi mama verildi cuma günü sütüm geldi şimdilik 20cc süt çıkıyor inşallah sütüm artar benimde
esmirna16 Gulfemesatgokcen geçenlerde burada özellikle sezeryan doğumlarda 2-3 gün surebilecegini o yüzden doğumda mama da götüreceklerini okumustum ama burada duydum sonucta hastanede sizi yönlendirmediler mi ? hemen gelsin inşallah 😔👍💜
Rabis93 Gulfemesatgokcen de43 Gulfemesatgokcen dereotu ve yeşil üzüm de süt yapar denemenizi tavsiye ederim
ikibebeliana Bol su için bebek uyudukça sizde uyuyun süt arttırıcı şeyler yiyin sıcak duşta göğsünüze masaj yapın hoşaf kayısı suyu vb şeyler için 🥰 Rabbim arttırsın taşırsın inşallah
Hdmir esmirna16 canım emzirme danışmanı Güliz Onat Hanımefendi var instagram da ona danış ondan fikir al o sana çok yardımcı olacaktır bnm de süt sorunum oldu çok korkularım var ama Güliz hanım sayesinde çok rahatım şuan
ikibebeliana Gulfemesatgokcen bebeğin sarılığı artmaması için başlarda kullanan oluyor ama doymuyor diye de düşünmeyin midesi daha küçücük pozitif düşünün stres yapmayın stres en büyük süt kaybı sebebi
esmirna16 Hdmir Çok teşekkür ederim çok tatlisiniz 🤗🤗🤗 benim de sezeryan olacak ve son haftaya kadar beklemeyecek doktorum erken alacak o yüzden endiseliydim biraz ilaç gibi geldi mutlaka arastiracagim çok sevgiler 💜💜💜
NeslihannK Gulfemesatgokcen canım hastaneden göğüs pompası iste göğsünü sağmaya basla ucu belki biraz acir ama besmele çekerek göğsünü sağ pes etme ne kadar sağarsan süt kanalları açılır o kadar hızlı sütun gogsunun ustune sicak havlu koy gelir dua edicem sana Rabbim yar ve yardimcin olsun 🙏💕
Mommtobee Gulfemesatgokcen e bebekte malt içecekleri var anneler için üretilmiş kullananlar çok iyi yorumlar yapmış. Arpadan üretiliyor her gün bir tane içiliyor bi deneyin derim ben doğum yapmadım daha ama aldım doğum başlamadan önce başlayacağım hastane çantama da koydum kompostodan falan daha etkili süt konusunda malt içeceği sonuçta diye düşünüyorum. Allah yardımcınız olsun
Reyyhan Gulfemesatgokcen moralinj bozma canım sicak su ilendus al.kurru.meyveler ye bol.su ic moral de cok onemli ve bebegini sürekli emzirme çektikçe xektikce gelecek insallah
NeslihannK Gulfemesatgokcen Sakin kendini kotu hissetme bebisinin sagligi hersehden onemli şekeri dusmesin prensesin mama ver biraz kuzum en azindna sutun gelene kadar karni doysun sekeri dusuk cikarsa hastaneden taburcu etmezler mama kotu bisey degil ver mutlaka sütun gelince emzirmeye devam edersin
Dilara1503 Bol su iç Isırgan , Dereotu, Karalahana, Ispanak, Roka tüket. Rezene çayı iç Yemeklerine kimyon at. Armut, Ayva, Kuru incir, Kuru kayısı, Hurma, Dut meyve olarak bunlardan ye. Şekersiz meyve kompostoları yap iç bol bol Allah’ın izniyle olur canm 🤲🤲🌼
Hdmir esmirna16 bn göğüs yarasından dolayı oğlumu sadeca bir ay emzirebildim uçları yarıldı ağlaya ağlaya kanlı süt içirdim bana dert oldu çok üzüldüm şimdi çok rahatım Güliz Hanım karşıma çıktı doopuma kadar onunlayım inşallah bana çok faydası dokunacak çok inanıyorum şiddetle tavsiye ediyorum
merve90 Gulfemesatgokcen daha bugün doğum yapmışsınız öle hemen sütmü gelir daha şimdiden strese girmeyin lütfen 3.gün gelir süt ilk 3 gün mama vermiştim ben
M_N_R Gulfemesatgokcen Canim bolca sivi tuket su cay meyve suyu en onemlisi sut.Bide yogurt peynir yumurta muz taze uzum dere otu bol bol tuket.Bide sut yok diye emzirmemezlik yapma.Bebegini koy gogusune her ikisinde ayri ayri 5 dk dursun.Bebek ne kadar emerse o kadar cok sut olur.En onemlisi sutum yok diye stres yapma cok etkiliyo.Tez zamanda sutun gelir in şe ALLAH.🤲🧡