iremsenturk_16 4 haftalık hamileyim ara ara belim ağrıyor ve belime kramp şeklinde ağrı girip bacaklarıma kadar iniyor benim gibi yaşayanlar var mı acaba ?
Zuhal14 iremsenturk_16 benim de bel ağrım olmuştu hatta doktor çok erken belinin ağrıması için demişti sonra geçti 36. Haftadayım şimdi de hiç ağrımıyor şükür
sehrengiz_8 iremsenturk_16 normal canım o ağrılar adet döneminden geçiyorsundur onun ağrısı ile birleşiyor zaten. Benimde o haftalar öyle olmuştu. Şimdi ne ağrım ne de başka bir şeyim var. Tavsiyem bol su tüket ve ağrı olduğunda dinlen geçiyor.
Bilgemert iremsenturk_16 bel, sırt, kalça, kasık,bacak neredeyse agrimayan yerim yoktu ilk 3 ayım bol ağrılı oldu, zamanla geçiyor kanama olmadıkça endişe etmeyin.
iremsenturk_16 cryingbaby sürekli olmuyor günde bir kere falan o şekilde oluyor ve dediğin gibi adet sancısı gibi yumurtalıklarım ve belim ağrıyor acaba ne zaman geçer bu ağrılar
cryingbaby Yerleşme ağrısı diye adlandiriliyor sanirim, ben 9+2 oldum hala ara ara kasiklarima ve belime adet sancisi gibi geliyor. Bilmiyorum😔
iremsenturk_16 cryingbaby banada doktorum öyle dedi çok normal bel ve kasık ağrısı bu süreçte dedi bakalım artık zamanla 😊
iremsenturk_16 theAna doktorum banada aynısını söyledi ama yinede insan kuruyor kafasında ister istemez
theAna iremsenturk_16 haklısın çok yeni daha öyle oluyor. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🌼
iremsenturk_16 sehrengiz_8 sehrengiz_8 çok teşekkür ederim gerçekten içime su serptin bende sadece bana oluyor sanıp kafamda milyon şey kuruyorum tavsiyeni dinleyeceğim teşekkür ederim 😊
sehrengiz_8 iremsenturk_16 o dönemde bende korkmuştum çünkü adet olduğumda ağrı bacaklarıma inmiyordu normal mi diye korkuyordum Tek bende mi acaba diye. ancak normalmiş kendi arkadaşımla da aramızda 20 gün var onda da böyle bir ağrı olmuştu. Şimdi de herhangi bir belirtim yok hamile olduğumu bile unutuyorum. Herkesin farklı şekilde oluyor gebeliği.