Asenadgdvrn80 Sezeryan olupta nasıl kendinizi toparlayabiliyorsunuz ? Ben sezeryan olurum diye çok korkuyorum 😁 ilk bebeğim normal oldu gayet iyi geçti doğumum bu ikinci yi 17+4 olmasına rağmen hiç hissetmiyorum nedense korkuyorum da biraz
2artiikizannesi Asenadgdvrn80 valla ilkide norml doğum yaptım ikinciyide norml yaptım üçüncüye ikiz olunca sezeryan dediler bakalım ne olacak🤭
Asenadgdvrn80 2artiikizannesi ama sen mecbursun ama bazılari bilerek sezeryani seçiyor ve çok memnun kime sorsam ben çok ağrıları olduğunu söylüyor
2artiikizannesi Asenadgdvrn80 yok bilerek sezeryan olmazdım norml doğum çok güzel bence zor olsada allh bir kolaylık veriyor 😊
merve90 Sezeryan gibisi yokkkk 2.ciye hamileym güle oynuya giricem ameliyata sezeryanda çabuk iyileşmek istiyosanızzz hastanede sizi ayağa kaldırdıkları gibiii yatmadan sürekli yürümekk yürüdükçe ii oluyosunuz sabaha kadar koltukta oturmuştum
1incir Sezeryan oldum ama 2.yi normal istiyorum ünşallah olur. İlk doğumumda hiç ağrım sızım olmadı ilk günden ayaklandım bebeğimle ilgilendim ama sezeryan yeri en ufak üşütmede agrıyo bebeğimin sağlığı için 2.normal olsun istiyorum inşallah olur 🤲💞