Seyma16 Kızlar doktorunuz size ciğer ve maydanoz yemeyin dedi mi ciğer sakatat oldgu için enzim yükseltilmiş maydanozda düşük yaparmış bazı doktorlar yeme bazıları ye diyor sizin doktorlarınız ne dedi
Sezensu Seyma16 Sakatat yenmemesi gerektiğini biliyorum doktorum söylemedi özellikle onu ye bunu yeme diye. Maydonozu da günde 3-4 Demet yemiyoruz Ya arada bir yedim bi sıkıntı yaşamadım yeşillik iyidir
Nurrrrr Seyma16 Şimdi bişey dicem Acil yazmışsınız hani maydanozlu ciğer yemeği mi yiceksiniz yoksa olurda canınız cekerse diye mi soruyorsunuz?
Beker Seyma16 yiyecek içecek konusunda ilk hamile kaldığımı öğrendiğimde doktor sadece ödem attırıcı içecekler içme dedi yani maydonuzun suyunu içme canım yemeye bişey olmaz sanmam
Seyma16 Sinemarslannnn sakatat ya yeme dedi bazı doktorlar bikac tane sordum bazısında ye dedi bilmiyrm kan yapar sonucta
Seyma16 Sezensu bende yiyorum ayda 3 5 defa ama duyunca kaldım bi kanama yapar falan dediler merak ettkm
Aysu1ela 35+5 günlük hamileyim 2. Gebeliğim ilk kızımda da yedim bunda da resmen aşeriyorum çiğere doktorum sadece çiğ sosis salam yeme dedi o kadar çiğer yeme dese ne yapardım düşünüyorum 🤔
Bebegmhazal Maydonoz yemeyin derken çok fazla yememek suyunu içmemek gerektiğini söylüyorlar senin yemeğin salatanın içinde yiyeceğin bir avuç maydonoz düşüge neden olmaz canım.
DefneUraz Seyma16 maydonozu idrar yolları iltihabını atmak için çok yiyordu annem suyunu da içiyordu belki ödem atıcı etkisi de olduğu için yenmemesi gerektiğini söylemiş olabilir
ayshoo maydanoz suyu içilmemeli canım yoksa yeşillik olarak tüketilmesinde sıkıntı yok diye biliyorum bende
Seyma16 Kızlar tesekkr ederim özellikle ciğer çok düşündürmüştü beni yiyemedim o yüzden enzim yukseltiyomus son ayda
Dilara1503 Seyma16 ben 2 3 kere ciğer de yedim abartmadan maydanoz da tüketiyorm. Valla ben abartmadan canımın çektiğini ağzıma atıyorum. Çok şükür öyle sağlıksız şeylerde canım çekmiyor. 2 kaşık ciğerin zararı olmaz sonuçta her gün yemiyoruz ayda 1