Astadavistabeybi ah canimmyapma etme sakın. Ben bir gün üzülüp oturup ağladım mi karbim.kasilmatan ağrıdan mahfoluyor. Moral var ya o kadar hafifletiyor ki anlatamam.
Öncelikle olumsuz birşey olmayacak de. Sonrasında 25 haftalık bebek bile riskli haftaların geçmiş oluyor yaşama şansı çok yüksek kaldı ki sizin ki doğsa bile kuveze alınır ve yaşar Allah’ın izniyle. Sen eşya alma bişey hazırlama ama doğduğu gün listeyi ver eşine gitsin hepsini seve seve alsın getirsin. Hazırlayan adım geç kadm yada alsam boşa gidecek diye düşünme. Kimin bebeğinin garantisi var. Benim annem sağ salim çocuk doğurup ilk haftalarında pat diye vefat etti bebekleri. Yani hiçbir sorunu yoktu. Eğer Allah o bebeğe yaşamasını istemiş se kim ne derse desin yaşar .sen tevekkül et sıkma tesbih çek. Ya hayyy ya kayyum de. Hayat veren sensin de. Hayırlısını naisp et de. Erkenden kendini kasma .ben bile bunu yazarken o kadar etkilendim ki senin uzulmene ister istemez gerildim. Yapma etme kendine de bebeğine de yazık. Uzuldukce olumsuz etkileyeceksin gidisati