Bellaaa Hangi doktora ne kadara detaylı ultrason yaptırdınız? Memnun musunuz? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Umarım sağlıcakla sağlıklı bebekler kucagimiza alırız..
MaviMasal Detaylıyı şarda yaptırdım ama artık Elif hanıma gidiyorum ben. O zaten çok detaylı bakıyor. ☺️ Aynı bakılanlara o da baktı. Hatta daha detaylı baktı.
Bellaaa MaviMasal detaylı ne kadara nerde bakildi kuzu? Artvin’den gelicem. Trabzon daha uzak Rize daha iyi olacak benim icin..
ecembugra53 Bellaaa fiyat Yok ücretsiz kadın Doğuma gidiyorsun öncelikle o sana bi yazılı kağıt veriyor o kagıtla beraber arıyorsun sana gün veriyorlar telefonla sonra gidip çektiriyorsun cann
Gmzfr Bellaaa 250 TL oda sadece ayrıntılı ultrason eğer kan tahlili filan yaptırırsan ekstra ücret oluyo ama sadece 250 lira verip ayrıntılı ultrason fazlasıyla yetiyo beyincik böbrek bağırsağına kadar herşeyi söylüyo
Bellaaa Gmzfr çok teşekkür ederim Sadece internetten telefon numarası sürekli meşgul çalıyor. Randevu almam için elinizde bir numarası var midir ?🎈