halitefe Bireylulmasali bende vermemişti canım 12. Haftada rutin kontrole gidince anladık ne sancı ne kanama hiç bişey
MystryYYy Bireylulmasali ilk 3 ayda bazen veriyorr bazen vermiyor ileriki haftalarda ise bebegin hareketlerinden ve kendinizdeki degisiklikten az cok biseyler anlayabiliyosunuz.
Ncmtntuuba Bireylulmasali bnm 8+3 te kalbi durmuştu bebeğimin 10+2 de gece adet olucam gibi ağrım oldu.kasıkalrımda ama com hafif çok yorulmuştum acaba ondan mı dedim. Sabah da lavaboya gittiğimde kanamam vardı ama sanki adet oluyorum gibi hmrn doktra gittik nerdyese 15 gündür kalbi durmuş dedi.. kürtaj oldum snra. ☹️☹️ Bireylulmasali
halitefe Bireylulmasali malesef canım yaşayacağımız varmış o vesile oldu test yaptırdım kan pıhtılaşması varmış onu öğrenmiş olduk şimdi iğneyle devam inşallah bu bebeğimi sağlıcakla kucağıma alırım
Deryayurt Bireylulmasali benimde çok korktuğum bi durum ya hep aklımda o var daha duymadim kalp atısını ama duymadan daha bu psikolojiye girdim keşke sürekli görebilsek nasıl olduğunuu 🤷♀️🤷♀️