Havvamurat Esrayd Ankara Medicana da normal doğum yapacağım doktorum dışarıdan normal doğum 5200, epidural normal doğum 6200, sezeryan 6500 dendi
aselelif06 Homeless20 bende orda yapacağım aöa bize indirim yok özel sağlık sigortamız da Var ama doğumu karşılamıyor. Nida hanıma gidiyorum
Yaprakk Homeless20 Homeless20 Oyak indirimini askeri personel eşi olduğunuzu söyleyerek mi yaptırıyorsunuz , kimliğinizi gösteriyor musunuz? Ve muayenelerde de geçerli mi Oyak indirimi 😇
Gaye Cagla_dmrc paket aldınız sanırım bana beş ay önce falan sadece doğuma 4000 tl demişlerdi Oskar hoca için
Homeless20 aselelif06 bende nida hıca ya gidiyorum. Daha yeni başladım bi kere gittim. Buraya yeni taşımdım eve çok yakın diye tercih ettim ama çok tatlı bir doktor.
Ebru2403 Selimepp bende 19 mayıs naciye sandikciya gidiyorum tavsiye üzerine gitmiştim kendimde memnunum iyi bir doktor😊👍
Belinayyy96 Ebru2403 merhaba bende Naciye sandıkçıya gittim fakat hiç ilgilenmedi başından savdı eşimi içeri de almadı ayrıca çok sinir olmuştum siz cidden memnun kaldınız mı
gul9686 Tobb hastanesinde yapıcam inşallah. Doktorumun muayenehanesi var oraya gidiyorum. Bütün tetkikler taramalar detaylı ultrason doğum dahil 9.000 tl