iki2MelekAnesi00 İstanbul Bakırköy Sadi Konuk Hastahanesinde Detaylı Ultrason Çektirenler Bilgi Verebilir Mi ??? 182 Den Kadın Doğum Perinatoloji Bölümünden Randevu Aldım Bu Şekilde Detaylı Çekinebilecek miyim
es-es1 iki2MelekAnesi00 benim de 1 ay sonra detaylı var bende bir bilene sorduğumda gidince seni direk almıyorlarmış herhalde ayrıntılı olduğu için sonrasına randevu veriliyormuş ne kadar doğru bilemicem iki kere mi gitmiş olunacak yani benimde almam lazım kafamı karıştırdı bu konu iyice 😏 bende o hastaneye gitmeyi düşünüyorum
Sinemya Sizin randevu aldığınız doktor hangisi bilmiyorum ama ben de oraya gitmiştim memnun kaldım ilgili bir doktor.
iki2MelekAnesi00 Sinemya Peki sizin bu ayrıntılı ultson randevu süreci nasıl gelişti kadın doğum doktoru tarfından mı kayıt açılıpta aldınız
iki2MelekAnesi00 es-es1 Bende çok merak ediyorum inşallah çekenirim ayrıntılıyı bilenler yazsa hepimiz için iyi olucak
Buseyrd Benim arkadaşımda gitmişti ama doktor hiç bişey anlatmamıs kendisine bebek iyi demiş kendi bakmış sadece cinsiyet söylemiş okadar özeller gibi resim video falanda yok tabi benim bildiğim bu canım
Buseyrd iki2MelekAnesi00 rica ederim canim bence hastaneye sor detaylı öğren öyle git bazı devletler güzel oluyo ama bazıları da iyi olmuyo belki doktor değişmiştir