Cansubozdemir 32+5 günlük hamileyim doğumdan sonra korse hemen kullanılıyor mı yoksa bir hafta sonra mı birde önceden sarıyorlarmış belini sıkı korse kullanımı sağlıklı mı acaba
Jdiebsh Cansubozdemir valla ben hastaneden eve geldigim gun taktim hemen 2 hafta geceli gunduzlu 2 haftada sadece gunduzleri taktim cok faydasini gordum tavsiye ederim ☺
Betim Cansubozdemir 55 günlük oğlum dün korse kullanmaya başladım ben .. dikişlerim geç iyileşti benim 17. Günde rahatlamıştım o yüzden saha da iyileşmesini bekledim
Jdiebsh Cansubozdemir yok kuzum surmedim ama eger sıkılastirici jel alip ustunede korseyi takarsan daha iyi olur bak benimde aklimda yoktu alsam da bu dogumda oylr kullansam bari 😂😂
Cansubozdemir Jdiebsh kuzucum korse takmadan zeytinyağı sürdüğünde sıkılastırıyormus zeytinyağı deriyi topluyormuş 😊
Jdiebsh Sumeyrasalik yok rahatsiz olmadim trentyolda falan satiliyo 60 70 liraya hava alan korseler var onlardandi hava aldigindan terletmiyo kullanisliydi bozulmada yapmadi bu dogumda da onu kullanmayi dusunuyorum
Cansubozdemir Biraz acıyormuş galiba ilk taktığında ama göbek kalmasın yeter 🤣bende trendyoldan almayı düşünüyorum bayağı ödem oldu insallah iyi gelir banada doğumdan sonra