Semahasan001 nacizane fikrim önce bir kadın doğum uzmanına muayene olmanız muayene bulgularıniz normalse stresten uzak durun 35 yas altinda 1 yil 35 yas usti 6 ay korunmasiz iliskiye ragmen gebelik olmazsa tedavi basliyorlar. 2 gebeliğim var ilki yaşıyor ikinci disk oldu 2 yıl önce 2. gebeligimin başında miyomum olduğunu öğrendim düşükten 6 ayında miyomu aldirdim 4 ay Korun sonra deneyebilirsiniz dedi doktor 5 ay bekledim 1 yıldır korunmuyorum ama hamile kalamadim 38 yaşındayım şubatta doktora gittim 2 ay daha dene olmasa hormon testi rahim filmi ve eşın Sperm testi yaptırdım gel dedi araya virüs girdi haziranda hormon testi ve rahim filmini çektirdim ama eşim bi türlü Sperm testini yaptırmadi ovulasyon testi kullanmadim ama yumurtlama zamanını aşağı yukarı tahmin ediyorum o gunleride değerlendirdim eşim geçen hafta yaptırdı testi sonuç spermeleirn yüzde 2si canlı ben 1 yıl boşuna kendimi yıprattim her adet olduğumda ağladım kizim sürekli soruyor ne zaman kardeşim.kardeşim.olacak ben evde yalnızım herkesin kardeşi var bir gece epey ağladı bende o uyuduktan sonra ağladım psikolojim gitti