Astadavistabeybi Bebeğim 28+4 normalde çok hareketli bir bebek ama bugün hep yattığım halde hareket etmedi en fazla 3-4 kere ya etti ya etmedi ve adet olacak gibi sancım var kızlar ya sizce acile gideyim mi Bu sebeplerle ne denediysem olmuyor hareket etmiyor
Mirazannesi Astadavistabeybi çikolata yiyin evde varsa yoksa tatlı bişeyler yiyin başınızın altında yastık olmayacak şekilde dümdüz uzanın ve kalça altınıza yastık koyun sonra göbeğinizi parmak uçlarıyla hafif hafif vurun inşallah hareket edecektir ama hala etmezse hiç zaman kaybetmeden doktora gidin muhakkak
Sermec27 Astadavistabeybi kötü tecrübem oldu rabbim size yaşatmasın gidin ve bize de haber verin olur mu
Astadavistabeybi Mirazannesi hepsini yaptım sanki çok ufak bir hareket hissettim tek bir kere normalde hiç durmazdı ilaçlarımda bitmişti direk doktora gideceğim şimdi 😞
Sermec27 Astadavistabeybi doguma 2 hafta kala kaybettim ben oğlumu o yüzden hareketleri hep takip edin yolunda gitmeyen bir şey oldugunda mutlaka vakit kaybetmeden hastahaneye gidin inşallah her sey yolundadır 🤲
Sermec27 Astadavistabeybi 10 hareket hissetmelisin canım ve en fazla 3 saatten fazla hareketsiz olmamalı
Astadavistabeybi Sermec27 ben bu kadar hissetmedim tabi uyudum gün içinde hissetmemiş olabilirim ama şuan çok korktum acile gidiyoruz
Esrayd Bende sizin gibi 29 haftalık hamileyim. Benim de adet olacakmış gibi ağrım oluyor ama normal mi bu haftalar da bilmiyorum.